100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Spoils of War játékmód érkezett a Red Dead Online-ba

Ahogy vége elkezdett bővülni a Red Dead Online kínálata, a hagyományos "capture the flag" játékmódnak is sikerült utat törnie magának az egyelőre még béta cipőben andalgó vadnyugati multiplayerbe. A játékmód neve itt Spoils of War, a Showdown Series kompetetív játékmódok tagjaként találhatunk rá, és a kezdőképernyőről könnyen indítható a megfelelő csempe kiválasztásával.

A 2-16 fős csatákat csapatokban lehet megvívni, és a cél, hogy – zászló helyett – minél több batyut szerezzünk meg a rivális teamtől, miközben ki-ki a saját készletét is igyekszik megóvni. Az nyer, aki a meccs végére a legtöbb tarisznyát lopja el. A játéktér számos pontja szolgál helyszínül az új játékmódhoz, köztük Valentine és a Fort Mercer erőd is.

A Spoils of War kipróbálását motiválandó ezen a héten minden Showdown Series játékmódban 20 százalékkal több XP jutalom zsebelhetőbe, segítve a gyorsabb szintlépést. A Spoils Of War meccsek győztesei pedig 8 dinamittal felszerelt nyilat is kapnak, melyet a tábor vaskazettájánál vagy bármelyik postahivatalban lehet felvenni.

Ezen felül a katalógusban új öltözékek kerültek be, melyek mindig limitált számban érhetőek el. Egy idő után "elfogynak", így később szükséges visszanéznünk, hogy újra elérhető-e a kívánt ruhadarab. Ezen a héten ezek az újdonságok kerültek ki a helyi szabók kezei közül:

  • The Tasman Outfit (komplett szett, csak férfi karaktereknek)
  • The Danube Outfit (komplett szett, csak női karaktereknek)
  • Tied Pants (nadrág)
  • Hitched Skirt (szoknya, csak női karaktereknek)
  • Winter Shotgun Coat (kabát)
  • Gardenia Hat (kalap)
  • Squat Stovepipe Top Hat (kalap)


A Tasman Outfit az egyik új férfi öltözék

A fejlesztők egyébként azt ígérik, a katalógus funkcionalitásán és szervezettségén is javítani fognak a béta státusz alatt.

Érdekesség, hogy a Capture játékmód a GTA Online esetében is az egyik első frissítés részeként érkezett a játékba, ellenben a döcögős matchmaking miatt nem lett a legnépszerűbb tartalom. Hátha a Red Dead stílusa és tempója ígéretesebbnek bizonyul.


dani.szentgali
Offline
2019. 03. 17. 12:31
Jópofa játékmód, anno az első rész multijában is volt egy nagyon hasonló mód, capture the bag néven. Jópofa volt nagyon, szinte ugyanolyan, mint a 2-ben ez a mostani. Mondjuk én kicsit kevésnek tartom a pályákat, de remélhetőleg ez majd a későbbiekben változik. Például egy Armadillo-t nagyon adnék, az első részben is ott játszottam a legelső capture the bag játékmódomat. ÓÓÓÓ az a nosztalgia.

adamschule85
Offline
2019. 04. 27. 08:53
Actual results could vary depending on several factors. https://games.lol/run-sausage-run/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások