100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Target Race futamokkal bővült a Red Dead Online

Új kedd, új tartalom a Red Dead Online kínálatában. Ezúttal a lóversenyzésbe visz több kihívást a Rockstar Games, és a GTA Online-ban megismert Target Races vadnyugatra szabott változatával hívja játékra a világ banditáit.

A futamok lényege, hogy a kiszabott pályán haladva kell íjjal eltalálni az elhelyezett céltáblákat. Minden találat növeli a lovunk állóképességét (Horse Stamina). A játékot különböző felvehető pickupok is feldobják, melyek között akad olyan token, ami instant rengerálhatja a lecsökkent Horse Stamina-t, illetve lőfegyvereket is szerezhetünk, amivel gyorsabban tudunk céltáblára – vagy épp rivális játékosra lőni szabad célzással (free aim).

A hátul kullogóknak jelenthet némi reményt a slipstream, amikor az előttünk haladó útvonalát kihasználva nagyobb sebességet érhetünk el, az élboly pedig egymás rugdosásával verekedhet az első helyért.

PlayStation 4 időlegesen exkluzív tartalomként ezen a platformon már az Open Target Race pályák is elérhetőek, melyeken annyiban izgalmasabb a verseny, hogy a céltáblákat tetszőleges sorrendben lehet abszolválni, és ezután lehet vágtatni a célvonal felé. PS4-en több tartalom is 30 napos korai hozzáféréssel lesz elérhető, ezeket mindig a Special Series térképjelzés felé sétálva lehet könnyen megtalálni.

A játékmód mellett négy új öltözék kerülhet a ruhatárunkba:

  • Morning Tail Coat (kabát)
  • Strickland Boots (csizma)
  • Bowyer Boots (csak női karaktereknek)
  • Furred Gloves (kesztyű)

Bónuszok és kedvezmények

A Red Dead Online különleges ajánlatai ezen a héten a következők:

  • 20%-kal több jutalom az XP-t adó tevékenységek után
  • 25% kedvezmény minden Horse Care termékre az istállókban (Stables) és a katalógusban (gyógyszerek a lovaknak, horse reviver, stimulálók, kefék, stb.)
  • 25% kedvezmény a továbbfejlesztett nyergekre

dani.szentgali
Offline
2019. 03. 27. 13:24
Nagyon király játékmódnak hangzik! Bár úgy elég nehéznek tűnik, hogy nemcsak a céltáblákra, hanem a többi játékosra is lőni kell a pontszerzéshez meg az előbbre jutáshoz. Remélem, hamarosan lesz ennek egy passzív mód verziója is, vagy legalább az alap versenynek. GTA-ban is rohadt idegesítő volt nagyon sokáig, amíg nem volt passzív mód, és mindenki lelőtt, felrobbantott vagy szimplán neked jött és úgy kiestél, hogy esélyed sem volt behozni a hátrányt a mezőnnyel szemben. Bár itt még nem próbáltam ki a sima versenyeket sem, de erős a gyanúm, hogy amíg nem vezetik be ide is a passzív módos versenyeket, addig nem igazán lehet majd normális versenyeket menni.

adamschule85
Offline
2019. 04. 27. 08:57
Thanks for sharing such useful informations. https://games.lol/angry-birds-go/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások