100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Most előbb juthatunk hozzá számos cucchoz a Red Dead Online-ban!

Semleges területre kerülnek a begyűjtendő csomagok a legfrissebb capture Red Dead Online játékmódban. A Plunder nevű Showdown módot választva itt is az a cél, hogy a legtöbb zsákot megszerezzük és elvigyük a saját területünkre, ám ezúttal minden ellátmány (supply) a játéktér közepén, egy semleges övezetben – hasonlóan a GTA Online "Contend" nevű capture tartalmához.

A Plunder mellett új öltözékek is érkeztek, összesen három új ruházat közül választhatnak azok, akiknek eleddig nem sikerült megfelelő göncöt találniuk az RDO karakterüknek.

  • Owanjila Hat (kalap)
  • Porter Jacket (dzseki)
  • Concho Pants (nadrág)

Heti ajánlat

Ezen a héten egyedi ajánlattal rukkolt elő a Rockstar Games, ami teljesen újdonság a fejlesztőktől, hiszen a GTA Online-ban nem volt hasonló. Árkedvezmények helyett most alacsonyabb szinten juthatunk hozzá tartalmakhoz, amit egyébként 40-es, 60-as vagy magasabb szint elérésével oldhatnánk fel a multiplayerben:

  • Mindenki számára elérhetőek az eredetileg 40-es szinttől választható kabátok (coats), pisztolytáskák (holster), csizmák (boots) és kesztyűk (gloves)
  • A Turkoman, a Missouri Fo Trotter és az arábiai lovak most 40-es szinttől elérhetőek
  • A robbanó (explosive) és dinamit nyilak (dynamite arrow) most 60-as szinttől elérhetőek

Az ajánlat április 15-ig tart.


dani.szentgali
Offline
2019. 04. 13. 13:31
Jó kis ajánlatok! Kár, hogy nemsokára véget érnek! Amúgy tényleg nagyon jó, hogy a Rockstar odafigyel arra, hogy minél több, újabbnál újabb PvP mód kerüljön be a játékba, ez valóban dicséretes, azonban az már kevésbé, hogy egyébként, a PvP módokon kívüli feladatoknál - gondolok itt elsősorban a Free Roam közben felvehető Strangers küldetésekre - olyan kardinális, alap játékmechanikai hibák vannak, melyek sokszor teljesen tönkre teszik az ember szórakozását. Számtalanszor fordult már elő, hogy a Strangers küldetéseket nem engedte felvenni a rendszer, vagy ha elfogadtam egy feladatot a küldetést adó strangerek egyikétől, akkor a párbeszédet követően nem tudtam elfogadni a szájba kúrt küldetést, hiába nyomkodtam a végén már elmebeteg módjára a négyzet gombot az elfogadáshoz. Újabban pedig azt szereti ilyenkor behozni, hogy szintén a párbeszédet követően egy teljesen új feladattípust ad a játék, amelynél ismételten végig kell hallgatnom a dialógust, majd ezt eljátssza legalább 4-5 alkalommal, mire végül sikerül 3-4 küldetéstípusból egy randomot elfogadni. Másik alapvető, pontosabban a játékot alapjaiban elbaszó hiba, hogy mostanában a rendszer mínuszba (!) viszi a szerzett XP-met, majd ha rájön, hogy valami nincs ezzel rendben, a pluszként megszerzett XP-t a negatív XP nullázására használja fel, kvázi hiába kapok csomó XP-t meccsek vagy egyéb feladatok elvégzéséért, nem tudok pluszban fejlődni, hanem ugyanott vagyok, ahol voltam - jelen esetben még mindig mínuszban!!!
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások