100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Két hónapig lesz még béta a Red Dead Online

Tegnap újabb negyedévi értékelőt tartott a Red Dead játékok kiadója, a Take-Two legfőbb embere, Strauss Zelnick pedig elárulta a befektetőknek, hogy már csak két hónapig marad nyílt béta státuszban a Red Dead Online, a multiplayer június végéig teljes gőzerőre kapcsol.

A váltást pedig nem fogják elaprózni, Zelnick annyit elárult, hogy egy nagyobb frissítéssel int majd búcsút a lábadozásnak az RDO.

A cég egyébként továbbra is nagy várakozásokkal tekint a jövőbe, a Red Dead Online ugyanis már most népszerűbb, mint anno a GTA Online lett ugyanennyi idő alatt.

Ugyanezen az eseményen egyébként az is kiderült, hogy mostanra már 24 millió példányt juttattak el a játékból a boltok polcaira, ami felülmúlta a kiadó várakozásait. Összehasonlításképp: a GTA V öt és fél év után most 110 millió darabnál tart, annak pedig még egy éve sincs, hogy megjelent a Red Dead Redemption 2.


dani.szentgali
Offline
2019. 05. 14. 14:32
Elképesztő siker lett ez a játék, jó érzés olvasni, hogy mindenkinek ennyire tetszett, és hogy mekkora bevételt hozott! Azt azonban érdemes lehet leszögezni, hogy az ígérgetések ellenére esélyes, hogy az RDO a június végén érkező frissítéssel sem lesz tökéletesen játszható, én személy szerint még fenntartásokkal kezelem ezt a hírt. Annyi bizonyos, hogy sok hibát kijavítanak majd, hiszen bőven van mit javítani, talán értékelhető mennyiségű új tartalom is érkezik, de szerintem rengeteg hiba és hiányosság csak évek múlva lesz teljesen kijavítva. Persze pezsgőt fogok bontani, ha ebben nem lesz igazam.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások