100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A nagyvadakat érdemes keresni az új Red Dead Online kihívásban

Új kedd, új tartalmak a már teljes gőzzel haladó Red Dead Online-ban. Ezen a héten egy új kihívás segít izgalmat csempészni a free roam szobákba, de Shodown Mode is érkezett. Ki emlékszik még a Gyertek haza libuskáim! gyerekjátékra?

Wild Animal Kills Challenge

Az új freemode event (kihívás) a Wild Animal Kills Challenge, ahol a játékosoknak az a dolga, hogy minél több pontot szerezzenek vadászattal. A vadak méretük alapján érnek pontot: a kis állatok 1 pontot, a közepes (medium) állatok 2 pontot, a nagy állatok 3 pontot érnek. A veszélyes egyedekért, mint a farkasok (wolves), pumák (cougars) és medvék (bears) bónusz pont jár.

Head for the Hills Shodown Mode

Az összecsapásokkal járó kompetitív módok kedvelőinek a Head for the Hills Showdown mód kínál új élményt, ami mintha csak az óvodában megismert "Gyertek haza libuskáim!" egy véresebb, felnőtteknek szánt változata lenne. Két csapat van ugyanis: az egyiknek át kell szaladnia a kijelölt pálya túloldalára, miközben a riválisok célja, hogy mindegyikőjüket levadásszák, és megakadályozzák őket ebben.

A fejlesztők egyébként azt is elárulták, hogy a következő hetekben legalább két új Shodown Mode érkezik, melyek a "Public Enemy" és a "Sport of Kings" nevet viselik.

Bónuszok

Az e heti különleges jutalmak, szorzók kifejezetten azoknak kedveznek, akik inkább a sztorikat szeretik és a kooperatív módokat. Néhány A Land of Opportunities küldetésért bónusz pénz és arany jár, és egyúttal az új játékosokat is bónuszok várják: $50 RDO dollár jár az első, "Honor Among Horde Thieves" küldetésért, $75 a Kill Them, Each and Every One és bónusz 10 aranyrúd (Gold Bars) a Destroyed Gried küldetésért.

Ajándékok

Ismét jár jutalomcsomag a Red Dead Online-ban való játékért. Ezen a héten a "Care Package" a következőkből áll:

  • 5 Potent Miracle Tonic
  • 5 Potent Snake Oil
  • 5 Potent Health Cure
  • 5 Potent Bitters
  • 120 Express Revolver töltény

A csomagot a táborunk (camp) vaskazettájánál (lockbox) vagy a postákon vehetjük fel.

Új öltözékek és kifejezések (emotes)

Mostantól a következő öltözékek is elérhetőek:

  • Flora Corseted Chemise (fűzős ruha női karaktereknek)
  • Paddon Shirt ing
  • Plaid Cap sapka
  • Racoon Hat kalap
  • Shaffer Chaps nadrágszerűség

Külön jutalom a kétlépcsős azonosításért

Ezen a héten ismért különleges jutalmakat oszt a Rockstar Games azoknak, akik a Social Club fiókjukban bekapcsolják a kétlépcsős azonosítást (2-Step Verification). A 10 RDO aranyrúd és az $500.000 GTA Online pénz mellett egy egyedi külsejű Racoon Hat is jár [btw miért ilyen sürgős ez a Rockstarnak? Talán valamilyen fizetést, kártyaadatokat igénylő szolgáltatást tervez? - by szerk.]

Hivatalos livestreamek

A fejlesztők május 31-én, pénteken megtartják első hivatalos Red Dead Online community élő közvetítésüket, mely során ők maguk játszanak majd a Red Dead online-nal – többek között az új kihívással, az új Shodown Mode-ban és pókerezni is fognak mind PlayStation 4, mind Xbox One konzolon. Ezt Twitchen, Youtube-on és Facebookon is közvetítik majd.


dani.szentgali
Offline
2019. 06. 02. 13:03
Jól hangzik a vadászat! A Red Dead franchise mindig is a legjobb vadásszimulátor is volt egyben.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások