100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Zelnick: Nem lenne hátrány egy Red Dead Redemption 2 PC verzió (!)

Biztató hírekkel tudunk szolgálni azoknak, akik PC-re várják a Red Dead Redemption 2-t. A PC Gamer információi szerint ezen a héten egy befektetői tájékoztatón a játék kiadójának vezérigazgatója egyáltalán nem zárta ki egy személyi számítógépekre írt adaptáció elkészítését.

"Nincs hátránya annak, ha kiadjuk a játékot [a Red Dead Redemption-t] PC-re." – reagált Strauss Zelnick az egyik befektető megjegyzésére.

Bár ez nem erősíti meg, hogy készülőben van a PC változat, nagyon is bizakodásra adnak okot ezek a szavak, mivel az első Redemption játéknál a fejlesztők a Newswire előző változatán kommentben, majd egy kérdezz-felelek bejegyzésben kijelentették, hogy a játék nem fog megjelenni PC-re.

A második rész úgy látszik, jobb sorsa juthat, ami nem meglepő, hiszen a Red Dead Online folyamatos bevételt tud hozni a fejlesztőknek és a kiadónak egyaránt, amíg a Rockstar Games elő nem rukkol egy új játékkal, márpedig a fejlesztési idők jócskán megnövekedtek az elmúlt 15 évben. Ráadásul a PC verzió nagyobb csúsztatását a konzolos változatokhoz képest az is indokolhatja, hogy előbb ki akarták vinni az RDO-t a nyílt béta státuszból a készítők.

Arról nem beszélve, hogy nemrégiben az egyik programozó önéletrajzában a PC platform is feltűnt a játék neve mellett, igaz ez – a szokásos szenzációkeltés ellenére – könnyen lehet elírás is, vagy törölt projekt, hiszen számos más átirat munkálatait elkezdhetik a fejlesztők, amik végül elvetésre kerülnek.

Ujjakat keresztbe. ;)


dani.szentgali
Offline
2019. 06. 16. 13:20
Még jó hogy nincs hátránya, minden új platform plusz bevételi forrást jelent. Ráadásul az Online népszerűsége és használata miatt most már se konzolon, se PC-n nem éri meg a warezolás, mivel a játékok gerincét most már inkább a folyamatosan frissülő multiplayer, semmint a sztori mód teszi ki. Szóval minden szempontból megérné kiadni PC-re legalább ezt a részt, ha már az elsőt sosem adták ki rá.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások