100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Mexikói öltözékek és gyors szintlépési lehetőség ezen a héten a Red Dead Online-ban

Megkezdődött a következő hét a Red Dead Online naptárában, a fejlesztők pedig ismét készültek egy Showdown Mode-dal, mellette sok-sok bónusszal és néhány új mexikói viselettel hozhatjuk vissza az első Redemption játék hangulatát.

A Sport of Kings a lovaglási képességeinket teszi próbára, amint két csapatban, 4-8 fős játékban ügetünk a jelzőtüzek mentén, hogy biztosítsuk az égő fáklyánkat. Közben fűrészelt csövű puskával (sawed-off shotgun) puska és dinamittal felvértezett nyilakkal fokozhatjuk a csata izgalmát.

Míg az új Showdown Mode az európai történelem és kultúra irányába viszi a játékot, a legújabb hacukák Nuevo Paraíso hangulatát csempészik a Red Dead Online-ba. Mostantól Strung sombrero kalap, Gibbston nadrág és Chuparosa poncho varázsolhat karakterünkből igazi mexikóit.

Bónuszok és jutalmak

Ezen a héten minden játékmód ls tevékenység 30 százalékkal több XP-t ad, így felgyorsítva  a szintlépést, ami már csak azért is megéri, mert a 10. és 20. szint felett ingyen jutalmakat zsebelhetünk be a táborunk vaskazettájából vagy a legközelebbi postán:

  • 10-es szint felett: különböző csalik (Baits) és mérgezett nyilak (poison arrow)
  • 20-as szint felett: mentával fűszerezet nagyvad hús (big game meat)

...jár azoknak, akik jövő hétfőig belépnek a Red Dead Online-ba.


dani.szentgali
Offline
2019. 06. 16. 13:32
Az új módot még nem próbáltam ki, illetve mexikói ruhát sem vettem még Josey Wales nevű karakteremnek, azonban Danchos kolléga már full mexikóiba öltöztette emberét, szóval láttam, milyen feelingesek az új ruhadarabok. Szerintem én egy darabig tuti nem veszek mexikói szettet, mivel még mindig nagyon bízom benne, hogy előbb-utóbb az Online-hoz adják Nuevo Paraiso-t, na akkor majd beruházok én is az igazi mexikói ruhákra, aztán majd úgy vágtatok Oyo Del Diablo kicsúcsosodó sziklái között Danchos komámmal. Addig azonban maradok a jelenlegi játékterületekhez illő szereléseknél. A jutalmakat megkaptam, ez úton is köszi, hogy szóltatok azokról is.

Danchos
Offline
2019. 06. 17. 13:59
Én is nagyon reménykedem Nuevo Paraisóban... Igazából titkon azért imádkozom, hogy a nyári nagy frissítést követően (szerepek - vadász, gyűjtő, fejvadász) esetleg ősszel vagy az 1 éves forduló környékén hátha bekerül Mexikó is. Nagyon adná mindenki, főleg azok értékelnék, akiknek nagy favoritjuk volt az első Red Dead Redemption.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások