100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Hamarosan érkeznek az első Red Dead Online szerepek

Továbbra is a nyár végéig tervezi kiadni a következő nagy és teljesen ingyenes Red Dead Online kiegészítőt a Rockstar Games. A fejlesztők saját hírblogjukon árultak el több részletet a hamarosan debütáló első szerepkörről, pontos megjelenési dátumot azonban továbbra sem lepleztek le.

Bounty Hunter

  • A bounty hunterek egyaránt cselekednek a törvény ellen és mellett.
  • Ahogy a Story Mode-ban is, a célpontokat meg lehet ölni, vagy el is lehet fogni.
  • Néha egy közelben lévő játékos is célpont lehet, ha magas vérdíj van a fején.
  • Ahogy fejlődünk bounty hunterként, olyan extrákat oldhatunk fel, mint a megerősített lasszó (reinforced lasso), fegyverforgató trükkök és nyomkövető képességek (tracking skills) – például egy idő után használhatjuk fuutás vagy vágtatás közben (loon) is az Eagle Eye-t.

Trader

  • A Trader (kereskedő) karriert személyi asszisztensünk, Cripps segítségével kezdhetjük majd el.
  • Több különleges alapanyagot gyűjthetünk be traderként, és ezekből craftolhatunk is majd olyan eszközöket, tárgyakat, amiket később pénzért eladhatunk.
  • Ezzel a szereppel táborfejlesztéseket (camp), fegyvertároló fejlesztéseket (weapon locker) oldhatunk fel, de akár kutyaféléket is alkalmazhatunk majd "házöőrzőként".

Collector

  • A gyűjtögető (collector) karrier egy relytélyes utazó árusnővel való találkozással indítható majd el.
  • Számos apróságot kell majd felkutatnunk, mint ékszerek, ritka nyílhegyek, egyéb kincsek, melyeket külön-külön, de akár értkéses szettként is eladhatunk majd.
  • Olyan extrákat zsebelhetünk be a gyűjtögető szerepkörben, mint a továbbfejlesztett binokulár (Refined Binocular), fémdetektor (Metal Detector), lámpások (Horse Lantern).

A szerepeket párhuzamosan is építhetjük majd, vagy fókuszálhatunk egyre is. A karrierek mellett más változást is hoz majd ugyanez a frissítés. Például stabilan beállíthatjuk majd, hogy offenzív agy defenzív módban szeretnénk játszani, azaz nem kell majd újra beállítani minden egyes játékindításnál, de maga a harc és a mozgás is finomításra kerül, és több lootolható cucc kerül majd a játéktérbe – tárolók, de akár egy-egy aranyfogat is lenyúlhatunk majd azoktól, akiknek már valószínűleg nem lesz rá szükségük.


Maccs
Offline
2019. 08. 04. 09:34
Köszönjük az összefoglalásotokat! Kíváncsian Várom már mennyire lesz nagy a változás!

dani.szentgali
Offline
2019. 08. 21. 16:21
Én is köszönöm az infókat, nagyon jól hangzik minden, amit olvashattunk. Az én türelmem viszont már kezd elfogyni a Rockstar felé. Azt reméltem, a 11 nap alatt amíg nyaraltam ebben a hónapban, képesek lesznek kiadni végre ezt a frissítést, de csalódnom kellett, még konkrét dátum sincs. Ez azért elszomorít, már hónapok óta bejelentették, hogy valamikor a nyáron jön, de már lassan vége a nyárnak, és sehol semmi. Persze értem én és becsülöm is, hogy nagyra tartják a minőséget, ezzel nincs gond, de ez a frissítés is szerintem picit korábban lett bejelentve, mint ahogy kellett volna. Nem az a bajom a Rockstarral, hogy nem hányják igénytelenül a piacra a termékeiket, ezt nagyon szeretem bennük, de ez a túl korai bejelentés és az utána való csúsztatgatás elég szemét hozzáállás a részükről, minőség ide vagy oda. Egyébként viszont ezt leszámítva nagyon jónak és tartalmasnak ígérkezik az új frissítés, az pedig külön öröm, hogy azokra is gondolnak végre a fejlesztők, akik PvP módokban bénák, és nem képesek felvenni a versenyt a jobb játékosokkal, akik valósággal lemészárolják őket, teljesen élvezhetetlenné téve a játékot. Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon Land of Opportunities küldetéseket kapunk-e még, vagy azért ekkora kényeztetésre ne számítsanak a csak PvE módot kedvelők?
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások