100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Traileren a Red Dead Online: Frontier Pursuits!

Kedden végre megérkeznek a várva várt szerepek a Red Dead Online-ba, hosszú időre új játékélménnyel ellátva a multiplayer rajongókat. Az első három karrierről – Bounty Hunter, Trader, Collector – új cikkünkben már bővebben olvashatsz, most pedig egy hivatalos trailer is ízelítőd ad róla, mi vár ránk hamarosan a vadnyugaton.

Új szolgáltatások

A szerepek és számos finomítás mellett más újdonságokat is tartogat a szeptember 10-én érkező ingyenes frissítés. Két új szolgáltatás is elindul a Red Dead Online-ban, melyek közül az egyik ingyenes, a másik fizetős. Minden játékos automatikusan tagja lesz Wheeler, Rawson & Co. Club-nak, melynek köszönhetően szeptember 10. és november 18. folyamatosan ingyenes jutalmakban részesültünk, mint például pénz, öltözékek és egyéb kiegészítők.

Ezt kiegészítve 35 aranyrúdért – mely mikrotranzakcióval valós pénzért is megvásárolható – előfizethetünk egy The Outlaw Pass-ra, ami további ingyenes., exkluzív jutalmakkal látja el tagjait, például különleges "Death Ram" maszkot kaphatunk a lovunknak, finom bőrkesztyűt tudhatunk a ruhatárunkban, különleges, ikonikus sast ábrázoló tábor zászlót, de akár aranyrudakat és $650 pénzt is szerezhetünk.

Ezekről bővebben a Red Dead Online hivatalos oldalán lehet tájékozódni.


CsabChargerRDRO
Offline
2019. 09. 06. 19:15
R*,R* te kis huncut. Dobtam a gammába 55 aranyrudat. Remélem ,hogy kurvára meg fogja érni ez a kis befektetés. :ehm:

dani.szentgali
Offline
2019. 09. 08. 13:50
Na ez már döfi! Reméljük, valóban ilyen jó lesz, mint amilyennek tűnik, és hosszú-hosszú időre leköti majd azokat is, akik kizárólag a PvE módokban látják az örömet és szépséget a Rockstarék teljesíthetetlen nehézségű PvP módjait nélkülözve. Már nagyon várom!

CsabChargerRDRO
Offline
2019. 09. 15. 17:31
Szóval.. Csak visszaköszönnek a GTA Online beli szarságai a R*-nak. Az nem elég, hogy 15 rúdért megveszed a cigány asszonytól a bizniszt, de még keresgesd is, ahogy napi szinten váltogatja a helyét. Mind1. Ezt még le lehet lesni youtube-ról. A legnagyobb probléma, hogy megint bele fog unni az ember, annyit kell lovagolni a motyóért, ami persze éppen nem hoz annyit a konyhára, hogy felhőtlenül költekezhessünk az unlock-olt cuccokra. Mert persze az is pénzbe kerül, nem kevésbe. Az egyedüli pozitív az talán a 35 rúdért megvásárolt Outlaw pass, amibe a + motyókat tényleg free-ben behúzhatjuk. És nem rossz cuccok! Azért nagy duzzogva el lehet vele lenni.

dani.szentgali
Offline
2019. 09. 17. 13:02
CsabChargerRDRO: Összességében egyetértek, bár nekem azért átjött a frissítés, viszont sajnos valóban tagadhatatlan tény, hogy akkor lehet csak igazán ellenni vele, ha mindhárom szakma megvan, és mivel én nem vagyok az a mikrotranzakciós típus, illetve nem is játszom olyan sokat a játékkal, így kurva kevés aranyam van, ez valóban bosszantó. Ráadásul egy szakmára (jelenleg a kereskedő van meg, ami ugyebár a PS tulajoknak ingyenes alapból) igen hamar rá lehet unni sajnos, az egyetlen igazi pozitívuma, hogy azért ahhoz képest, hogy minimális kockázatot vállalsz (nem élő játékosok ellen tolod) és ahhoz mérten azért minden eddigi PvE tartalomnál jobban jutalmaz/fizet a játék. Például egy szinte kockázatmentes (persze megeshet, hogy rád talál egy vagy több ellenséges játékos, de velem kb. 10 szállítás alatt egyszer sem fordult elő, mondjuk igaz hogy volt egy két meleg helyzet is, de mindig elkerültek aztán a végén) távolsági leszállítással akár közel 100 dollárt is szerezhetsz, ami az előzetes vadászattal és nyersanyag szállítással együtt összesen olyan másfél óra melóért annyira már nem rossz. De tény, hogy azért még ennél is több kell ahhoz, hogy igazán hosszúéletű legyen a játék.

CsabChargerRDRO
Offline
2019. 09. 17. 16:30
dani.szentgali: A gyűjtőt vettem meg első körben aztán a trader-t, mivel az ingyenes volt. Tegnap pedig sikerült elindítanom a fejvadászt is. Mondjuk ott vártam, hogy az outlaw pass-ből visszajöjjön valamennyi arany, amiből meg tudom vásárolni a fejvadász melót is. Most a három szakmával elvagyok.

dani.szentgali
Offline
2019. 09. 18. 15:43
CsabChargerRDRO: Nekem eddig csak egy van továbbra is, de ma este talán fent tudok lenni végre egy kicsit, hogy szerezzek magamnak még aranyat, és meglegyen a fejvadász szakma (gyűjtő továbbra sem vonz túlságosan).

CsabChargerRDRO
Offline
2019. 09. 18. 20:09
dani.szentgali: Az a gáz, hogy abban sincsen nagy kihívás, mivel eagle eye-al hamar ki lehet szúrni a keresett cuccot. Akkor már ezen nehezíthetett volna a R*, cserébe jobban fizethetne. Tegnap megcsináltam az új Legendary Bounties-t. Kicsit vicces volt, hogy a nagyobb összeg is csak 65 dollár volt amit az elfogott ember után kaptunk. Mondjuk xp-t adott rendesen, de azt hittem, hogy egy ilyen tagért legalább 2-300 dollárt leakaszthatunk.

Luszie
Offline
2019. 09. 22. 06:34
Az Outlaw Pass-t sztem megveszem. Jo cuccokat ad.
Collector szerepet valasztottam igy elsonek mert minden Rockstar jatekban szeretek gyujtogetni, de anyam... Mi ez? Minden nap delben (vagy ejfelkor? Most nem dereng, melyik idopontban) a gyujtendo cuccok mas helyre spawnolnak. 3 fellelesi helye van mindnek, es RANDOM (!!!) hogy mikor hova kerul. Jol el is vette a kedvemet. Pedig ebben (is) van penz, de nagyon kitartonak kell lenni, es sok idot a jatekba kell fektetni...

dani.szentgali
Offline
2019. 09. 24. 13:06
CsabChargerRDRO: Ja, azt a híres-neves legendás banditaasszonyt én is elkaptam, naiv Rockstar még Posse-t meg tuningolt fogolyszállító szekeret is javasolt, mert hogy annyira "nehéz" lesz, erre full lazán sikerült lehozni az egészet a gecibe xD. Amúgy kajak keveset fizetett, de nem hiába na, Rockstarék mindig is inkább a grindelést kényszerítik a játékosokra, abba úgyis hamar beleunnak és veszik valódi zsetonért az aranyat xD. Akkor meg hülyék lennének 2-300 dollárt adni a legendás csajért. A Collector egy darabig tuti nem lesz meg még, bár a fasz tudja, meglátom mit vásárolok most pénteken xD.
Luszie: Ennyi, sajnos ezt a játékot az időmilliomosoknak találták ki, nem nekünk xD. GTA Online dettó. Ilyen ez, sajnos nem lehet annyira rákockulni mint egy COD-ra, az sokkal rövidebb és könnyebb, jóval kevesebb időt kell belefektetni. Igaz szarabb is sokkal, de legalább ha az embernek csak egy órája van játékra, akkor is megtérül a befektetett idő.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások