100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Megérkeztek az első a Red Dead Online szerepek! Első körben fejvadász, kereskedő és gyűjtögető karriert futhatunk be.
Hírek /

Traileren a Red Dead Online: Frontier Pursuits!

Kedden végre megérkeznek a várva várt szerepek a Red Dead Online-ba, hosszú időre új játékélménnyel ellátva a multiplayer rajongókat. Az első három karrierről – Bounty Hunter, Trader, Collector – új cikkünkben már bővebben olvashatsz, most pedig egy hivatalos trailer is ízelítőd ad róla, mi vár ránk hamarosan a vadnyugaton.

Új szolgáltatások

A szerepek és számos finomítás mellett más újdonságokat is tartogat a szeptember 10-én érkező ingyenes frissítés. Két új szolgáltatás is elindul a Red Dead Online-ban, melyek közül az egyik ingyenes, a másik fizetős. Minden játékos automatikusan tagja lesz Wheeler, Rawson & Co. Club-nak, melynek köszönhetően szeptember 10. és november 18. folyamatosan ingyenes jutalmakban részesültünk, mint például pénz, öltözékek és egyéb kiegészítők.

Ezt kiegészítve 35 aranyrúdért – mely mikrotranzakcióval valós pénzért is megvásárolható – előfizethetünk egy The Outlaw Pass-ra, ami további ingyenes., exkluzív jutalmakkal látja el tagjait, például különleges "Death Ram" maszkot kaphatunk a lovunknak, finom bőrkesztyűt tudhatunk a ruhatárunkban, különleges, ikonikus sast ábrázoló tábor zászlót, de akár aranyrudakat és $650 pénzt is szerezhetünk.

Ezekről bővebben a Red Dead Online hivatalos oldalán lehet tájékozódni.


CsabChargerRDRO
Offline
2019. 09. 06. 19:15
R*,R* te kis huncut. Dobtam a gammába 55 aranyrudat. Remélem ,hogy kurvára meg fogja érni ez a kis befektetés. :ehm:

dani.szentgali
Offline
2019. 09. 08. 13:50
Na ez már döfi! Reméljük, valóban ilyen jó lesz, mint amilyennek tűnik, és hosszú-hosszú időre leköti majd azokat is, akik kizárólag a PvE módokban látják az örömet és szépséget a Rockstarék teljesíthetetlen nehézségű PvP módjait nélkülözve. Már nagyon várom!
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások