100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

The Wolf Man: Új legendary bounty, öltözékek, free aim series és egyéb újdonságok érkeztek

A Red Dead Online által nyújtott játékélmény következő szintre emelésére hivatott Frontier Pursuits kiegészítő megjelenése – erről itt olvashattok részletesebb leírást – után már csak egy keveset kellett várjunk, hogy a multis fejlesztésekért felelős csapat valamiféle kiegészítővel lássa el az amúgy is változatos lehetőségekkel kecsegtető frissítést. Ezúttal a Bounty Hunter „kasztnak” kedveznek, de frissült az elérhető ruházatok tárháza is, egyben útnak indult a Free Aim Series is.

A fejvadásznak szerződött játékosok számára kihívásként szolgáló The Wolf Man egy a civilizációtól elszigetelten élő remete, akit egy sornyi, erőszakos és brutális gyilkosságért köröznek. Legutóbbi ismert tartózkodási helyének Lake Isabella környékét nevezik meg, így a rátermett játékosoknak érdemes ott kezdeni a hajtóvadászatot.
Ajánlott azonban vigyázni a környéken, hisz tele van csúcsragadozókkal, így a Predator Bait is elengedhetetlen kellék lehet.

 

Nem sokkal a Legendary Bounty teljesítése után, az ismét megjelenik a Bounty Boards felületén, ám ezúttal megnövelt nehézségi fokozattal - ezt a poszteren szereplő csillagok száma jelöli. Ha valaki elég keménynek hiszi magát, a negyedik, illetve ötödik nehézségi fokozaton már arra is figyelnie kell majd, hogy élve adja a törvény hű szolgáinak kezére, különben nem kapja meg a kitűzött vérdíjat.

Újdonságok, jutalmak


Azon szerződött fejvadászok, akik teljesítik a The Wolf Man Legendary Bounty kihívást, bármelyik nehézségi fokozaton, egy egyedi vörös színben pompázó csizmát kapnak. Ennek megszerzése a feladat teljesítése utáni 48 órán belül lehetséges, a gardrób "Boots" szekciójában.

A Collectorok is kapnak egy gyűjtenivalókról szóló listát a hétre, amin a következő tételek szerepelnek

  • Cognac
  • Beaulieux Diamond Ring
  • Beauchéne Ruby Earrings

Ha az összes tétel beszerzésre került, beválthatók Madam Nazarnál, vagy feladhatóak a postahivatalokon keresztül is, egészen szeptember 30-ig.

A tehetségesebb, harciasabb játékosoknak kedvez a héten induló Elimination Series, szabad célzással. A Free Aim Series minden héten frissül, így ezt is érdemes figyelemmel kísérni.

Új Wheeler, Rawson & Co. öltözékek

A Wheeler, Rawson & Co. katalógust bújva is rátalálhatunk pár változatos viseletre a héten. Ezek között találunk fejfedőket, mellényeket, nadrágokat egyaránt, számtalan más ruhadarab mellett.

Fejfedők:

Mellények:

Pólók/Blúzok/Szoknyák:

Bakancsok/Kiegészítők:


dani.szentgali
Offline
2019. 09. 25. 16:28
Az új Legendás Bounty-t is megcsináltam tegnap este, igaz a cikk elolvasásáig nem tudtam, hogy majd ezután több nehézségi szinten is meg lehet majd csinálni az egészet, nagyobb jutalomért cserébe. Ez elég jól hangzik, tekintve, hogy sem ez a farkasember, sem pedig az előtte lévő Legendás Bounty (a nőci Gaptooth Breach-en) célpont sem fizet önmagában valami jól, cserébe talán nem annyira nehezek (legalább is elsőre egyik sem volt annyira nehéz, bár azért a farkasember farkasai kétszer is kinyírtak, szóval annyira nem is egyszerű, de még így is simán teljesíthetők egyedül is). A nőt sikerült élve leszállítani, a jutalom azonban így sem volt túl meggyőző, a farkasembert sajnos véletlenül lelőttem, miközben a farkasokkal és a medvével harcoltam, az auto aim sajnos rá fogott, én meg kétségbeesetten, gondolkodás nélkül lőttem, így sajnos nem kaptam meg a max jutalmat, de majd párszor még nekiállok valamikor. Fasza lenne mondjuk, ha minden héten jönnének legendás vérdíjak, viszont jó lenne ha még alap szinten is jobban fizetnének.
Amúgy annyival kiegészíteném a cikket, hogy igazából teljesen mindegy, hogy a legendás bounty célpontoknál hol vesszük le a posztert (értsd.: a térkép mely részén, melyik városban), mivel az átvezető videó után a játék úgyis a megfelelő helyre spawnolja a játékost, szóval egyáltalán nem muszáj Ambarino-ban tartózkodni, szerintem akár még messzebb is le lehet venni azt a posztert, a játék úgyis oda rak majd, ahol van a célpont, így nem is kell annyit lovagolni, ami örvendetes hír sok ember számára, aki unja a sok lovaglást. Amúgy annyi kérdésem lenne, hogy - bár eléggé egyértelmű és biztos csak én nem értem fáradtság miatt - , hogy azokat a csizmákat már baszhatom, ha két nap múlva felnézek az Online-ba és a ruhásszekrényt megnyitom, vagy attól még ott lesz, esetleg a küldetés újbóli teljesítésével ismét feloldható 48 óráig? Bocsi, ez nekem nem volt teljesen tiszta, egyébként tökéletes cikk, mint mindig, köszönjük szépen!

Shotgun
Offline
2019. 09. 27. 13:52
Elviekben jól értelmezted a 48 órás dolgot, de a Rockstart ismerve bőven meglehet, hogy ez a korlátozás nem lép rendesen érvénybe. Próba szerencse

dani.szentgali
Offline
2019. 09. 28. 17:16
Értem. Köszi a választ! Nem néz ki rosszul az a csizma, de nekem bőven jó a fejvadász ruhám és a hozzá járó csizma, nincs szükségem másra, csak kíváncsiságból kérdeztem. Annál is inkább, mivel eléggé lemaradtam róla, szóval már amúgy is mindegy. xD

CsabChargerRDRO
Offline
2019. 09. 30. 19:18
Brutál mód rákattantam erre a játékra. Pedig volt pár hónap kihagyás. Outlaw pass full megérte. Ha a cuccokat nem is veszem, de azok is elegek lettek volna, treasure map-ben, lóvéban és aranyban bőven visszahozta az árát. Most az egyik szintlépéssel oldottam fel extra lőszereket, többek között a robbanó töltényeket. Na azok odavernek. Keménykedett egy 85-ös rangú csávó, erre odavágtam neki. Esélye sem volt. Most néztem, hogy 90-es rangtól lehet azt a pamphlet-et megvenni ami alapján már tudunk ilyen töltényeket kraftolni. Csak 1K. Ocsóééé. A gyűjtögetni valókra visszatérve, sajnos ismétlődőek a helyek, akár a Madam Nazar-os cuccokat, akár a kincses térképes helyeket nézem. Szerencsére random is lehet szerezni kincses map-ot. Nekem az esti másfél-2 órás játék során meg szokott lenni a napi 1 talált térkép. Csizma amúgy pipa.

dani.szentgali
Offline
2019. 10. 01. 13:20
CsabChargerRDRO: Belőlem is ezt váltotta ki ez a frissítés. Bár alapvetően azért ezek a szakmás küldetések is monotonak többnyire, mégis életemben először játszok egyedül, baráti társaság nélkül az RDO-val, annyira jól szórakozom, főleg ezzel az Outlaw Pass-szel, ami - bár nekem csak mikrotranzakcióval lett meg, amit én annyira nem komálok - valóban rendesen visszahozza az árát. Rengeteg aranyat lehet szerezni vele, plusz folyamatosan tömi a zsebünket jobbnál jobb jutalmakkal, így pedig nem is nagyon kell a sajnos továbbra sem túl nagy pénzjutalmakat az elhasznált készletek utánpótlására költeni, ami örvendetes tény. Ha ma este hazajövök suliból, tutira nagyon rákockulok, mivel másnap később kell csak bemenni, ezért lehet, hogy sokáig fogom tolni, tényleg nagyon bejön végre, ami már nagyon kellett ennek a játéknak, hiszen idáig sosem tudtam rávenni magam, hogy néhány barát nélkül felmásszak a sztori módból az Online-ra.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások