100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Megjelent a Red Dead Redemption 2 PC-re!

Egy év reménykedés és várakozás után mostantól játszható a Red Dead Redemption 2 számítógépen is! Az előrendelési időszak lezárult, most már végre elindítható a játék az új Rockstar Games Launcheren keresztük. :)

Akik korábban konzolon nem játszhattak a játékkal, most egy emlékezetes, csodálatos játékélményben részesülhetnek. Arthur Morgan epikus története, a játéktér és a grafika egyaránt az egyik legjobb, amit a Rockstar Games-től eleddig láthattunk. Akik pedig a konzolos verzió után váltanak a játék legszebb verziójára, azokra most friss, még lélegzetelállítóbb látvány vár.

Red Dead Redemption 2 cikkeink

Bátran olvassatok bele cikkeinkbe, ha elakadtok, tanácsra vagy egy jó tippre van szükségetek. Amellett, hogy fórumunkon és a Facebookon is szívesen segítünk, az alábbi útmutatókat igyekeztünk a leghasznosabb információkkal megtölteni:

» 100% feltétele «

» Lovaglás «

» Vadászat és Horgászat «

» Gyűjtenivalók – Cigarettakártyák, álomfogók, sziklavésetek, csontmaradványok «

» Csalások «

Mit tegyek, ha összeomlik a játék?

Az interneten többen panaszkodnak, hogy még a betöltés előtt összeomlik a játék – számukra a Rockstar Support munkatársai azt javasolják, mindenképp legalább a frissen megjelent 441.12-es NVVidia drivert vagy AMD kártya esetén legalább a 19.11.1-es illesztőprogramot használják. Emellett pedig szükséges lehet, hogy rendszergazdaként futtassuk a játékot. Ehhez a következőket szükséges tenni:

  • 1. Nyissuk meg a Rockstar Games Launcher alkalmazást
  • 2. Válasszuk a "Settings" (Beállítások) menüpontot
  • 3. Válasszuk ki Red Dead Redemption 2-t a "My installed games"-ben
  • 4. Kattintsuk az Open (Megnyitás) gombra a "View Installation Folder" alatt
  • 5. Jobb egér gombbal klikk az RDR2.exe-re
  • 6. Válasszuk ki a "Tulajdonságok" menüpontot, majd navigáljunk a "Kompatibilitás" fülre
  • 7. Pipáljuk be a "A program futtatása rendszergazdaként" és a "Teljes képernyős optimalizálások letiltása" opciók melletti mezőket
  • 8. Kattintsunk az "Alkalmaz", majd az "OK" gombra
  • 9. Térjünk vissza a Rockstar Games Launcher alkalmazáshoz, és indítsuk el újra a játékot

Emellett az internetet olyanokat is olvasni, hogy sok felhasználónűl az oldotta meg ezt a problémát, hogy kikapcsolta a vírusirtó programokat, vagy hozzáadta a játékot a kivételek közé.


dani.szentgali
Offline
2019. 11. 19. 14:15
Király. Talán pár hónap múlva, ha rendesen optimalizálják a cuccost, majd kipróbálom, addig azonban bőven elég konzolra. Sőt, igazából ott még jobban meg is szoktam a játékot, szóval a PC-s változatból nem is lesz semmi.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások