100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Mit kaptunk a Rockstartól 2019-ben? - Évösszegző cikk

Az év és az évtized lezárásaként tekintsünk vissza, mi minden történt a GTA Online és a Red Dead Online-ban. A hírösszegzés mellett összefoglaljuk az év legfontosabb Rockstar történéseit és kitekintést teszünk a 2020-as évre is. 

Még mielőtt belevágnánk a visszatekintésbe, szeretnénk minden követőnknek boldog új esztendőt kívánni! Köszönjük, hogy követtek minket! 

Összességében elmondhatjuk, hogy nyugalmas éven vagyunk túl. Mind a GTA Online-t, mind a Red Dead Online-t illetően 1-2 nagyobb volumenű frissítésről beszélhetünk.  Ezzel szemben azonban mégis voltak kulcsfontosságú momentumok az évben, melyekről meg kell emlékeznünk. 

Rockstar Games: 

A fejlesztők nemcsak jót, de sajnos rosszat is tartogattak a magyarországi játékosoknak. Augusztusban szembesülnünk kellett azzal, hogy bizonytalan ideig, de nem tudunk Rockstar termékeket rendelni a Warehouse-ból. 

A jó hírek közé tartozik azonban, hogy szeptemberben PS4-en is megjelent az L.A. Noire VR Case Files . Illetve a Rockstar is saját launchert fejlesztett ki. A launcher érkezéséből már találgatni lehetett arra, hogy minden bizonnyal az Red Dead Redemption 2 PC-s bejelentése fog következni, mely be is következett. A játék november 5 óta játszható PC-n és Stadia-n is. 

 

GTA Online: 

A GTA Online háza táján kevés említésre méltó történt. Érdekességképpen elmondható, hogy 2019-ben több, mint 30 jármű érkezett/vált megvásárolhatóvá. Az év legnagyobb frissítése a Diamond Casino & Resort megnyitása volt, mellyel új küldetések, karakterek, és egy új heist is került a játékba.

Idén (a singleplayer-ben már megszokott módon) gyűjtenivalókkal is találkozhatunk, három új kollekció (pókerkártyák, akciófigurák, jelblokkolók) is helyet kapott az online-ban. Ezen kívül új játékmódokkal (többek között a King of the Hill és az  Alien Survial), valamint Creator-okkal lett gazdagabb a multiplayer.

Januárban érkezett a két futurisztikus fegyver, az Unholy Hellbringer, és a Widowmaker

Red Dead Online:

A Red Dead Online hosszú utat járt be az elindítása óta. A Rockstar 2018-as vadnyugati játékában nagyobb mozgolódás történt -leginkább azért, mert 2018-at úgy hagytuk el, hogy az Online béta volt, és konzol exkluzív. Emiatt már az év elején borítékolható volt a dinamikus változás. 

Az év legnagyobb bővítménye a szerepek hozzáadása volt szeptemberben, de nem elhanyagolható jelentőségű a májusi frissítés sem, melynek köszönhetően az Online kilépett a béta státuszból. Emellett új játékmódok, és a december egy új szerepet, a Moonshiner-t hozta magával. 

A májusi frissítés trailere. A frissítéssel defenzív játékmód, póker és további új elemek kerültek be a játékba.

Mit várunk 2020-tól?

Röviden: Egy GTA VI bejelentést. Hiszen a bejelentéstől számított 1-2 éven belül fog csak ténylegesen megjelenni a játék, annak viszont már itt az ideje. Különös tekintettel arra, hogy 6 éve nem jött ki új GTA, (ráadásul az évtizedben ez volt az egyetlen!) és a Rockstar egyetlen jelenlegi konzolgenerációs játéka a RDR2. Persze, több újrakiadást megéltünk az utóbbi években, de az mégsem fogható egy teljesen új játék megjelentetéséhez. 

Az ismert Youtube csatorna, a GTA Series Videos is kommentálta az évtized "GTA-tlanságát" az alábbi poszttal:

Nehéz a döntés! :)

Remnéljük a következő években ez a mérleg átbillen. Bízunk abban, hogy az új évtized (és vele előtt az új konzolgeneráció érkezése) egy termékenyebb időszakot nyit meg a Rockstar Games életében. 


tatec
Offline
2019. 12. 31. 15:50
Nagyon szépen köszönjük a kitartó munkátokat,nekem meg sok mindeki másnak tik vagytok a leg jobbak,boldog uj évet gtaplace!

Luszie
Offline
2019. 12. 31. 16:05
Jajj Tatec, "tesztelem" hogyan néz ki a hír, és hozzászólsz...

Köszönjük a kedves szavakat! Boldog új évet kívánunk neked is!

dani.szentgali
Offline
2020. 01. 07. 14:49
Én is szeretném itt is megköszönni az egész csapatnak a 2019-es munkát! Ebben az évben is királyok voltatok, mint mindig! Reméljük, idén 2020-ban már bejelentik az új GTA-t, és arról is lehet majd spekulálni!

Luszie
Offline
2020. 01. 13. 11:18
Köszi, Dani. Reméljük.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások