100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Új rekordot döntött a GTA Online és a Red Dead Online, jönnek az extra jutalmak!

Az ünnepi szezonban mind a frissen béta státuszból kikerült Red Dead Online, mind a hetedik évét taposó Grand Theft Auto Online népszerűbb volt, mint valaha. Ezt meghálálva a következő hetek során mindkét játékban nagy jutalmakban részesülnek az online közösségek aktív tagjai.

Nemrég számoltunk be róla, hogy a GTA Online a Diamond kaszinó megnyitása után történetének legsikeresebb hetét zárta, ám év végén a Diamond Casino Heist megjelenése után még ezt a rekordot is túlszárnyalta a játékosok száma, valamint a Red Dead Online is legsikeresebb hetein van túl.

Grand Theft Auto Online jutalmak

  • Azok, akik január 30 és február 5 között belépnek a játékba, egymillió GTA$ jutalmat kapnak
  • Szintén egymillió GTA$ jár azoknak, akik február 6 és február 12 között lépnek be a játékba

Így két hét alatt kétmillió GTA$ ajándékban részesülhetnek a játékosok, amely a játék eddigi legnagyobb összegű jutalmazása.

Red Dead Online jutalmak

Január 28 és február 3 közötti belépésért a The Gunslinger’s Cache jár a játékosoknak, amely az alábbiakat tartalmazza:

  • Schofield Revolver
  • Varmint Rifle
  • 100x Split Point Revolver Ammo
  • 100x High Velocity Pistol Ammo,
  • 100x Express Repeater Ammo
  • 100x Slug Shotgun Ammo
  • 20x Explosive Rifle Ammo

Február 4-10 közötti belépésért járó jutalom:

  • Ingyenes Bounty Hunter licensz
  • 25x Bolas
  • 25x Tracking Arrows

Jövőbeli tartalmak

Szokásától eltérően a Rockstar beszámolt a két online világ jövőjéről is, amely szerint 2020 során sem állnak majd le a frissítések, és pár jövőbeli frissítést meg is neveztek.

A GTA Online hamarosan egy Open Wheel versenymóddal fog gazdagodni, ahol a nagy sebesség mellett fontosak lesznek a jó gumiválasztások és a megfelelően időzített boxkiállások is, a Red Dead Online pedig többek között új szereppel és küldetésekkel fog bővülni a közeljövőben.

 


kispocak
Offline
2020. 01. 28. 20:29
Amikor megjelent PS4-re a GTA5, viccesen azt mondtam:ha megjelenik PS5-re,én arra is megveszem. Ma már nem találom viccesnek. Tök komolyan gondolom.

Rockstar69
Offline
2020. 01. 28. 22:36
kispocak: Inkább új GTA jöjjön már.

tatec
Offline
2020. 01. 29. 18:53
Rockstar69: Ja,jelenjen már meg egy nagy romai hatos a Rockstar Games oldalán ami remélem rózsaszinű lesz(Vice city)!!!

Luszie
Offline
2020. 01. 31. 19:50
Itt osztogatják a milliókat ahelyett, hogy tényleg a következő résszel "foglalkoznának" már.
Persze, örülök ennek, fel fogok lépni, hogy legyen 2 millióm, csak benne van az is, hogy "ó, anyám, minek?" az lenne a legnagyobb ajándék a rajongóknak, ha végre tényleg bejelentenék a következő részt. persze, még csak januárt hagytuk el, így nincs semmi veszve, és remélhetőleg ez meg is történik idén.

dani.szentgali
Offline
2020. 02. 06. 13:52
Luszie: Abszolút egyetértek. Kurva unalmas már a GTA5 és a GTA Online is. Persze nyilván dicséretes és önmagában is szenzációs, hogy ennyi év után is töretlen a népszerűsége a játéknak és közben folyamatosan jutalmazzák a játékosokat, újabbnál újabb tartalmakat pakolnak bele stb., de én már ezzel együtt is bőven túltoltnak érzem az egészet. Jó lenne már egy új rész, főleg mert a GTA Online már egy unbalanced szar lett. Tegnapelőtt is játszottam, egy leszállítós freeroam küldetést kellett volna teljesíteni egy kis Smart-tal, mire fél úton megtámadtak sugárhajtású, gépfegyverrel felszerelt repülő motorokkal, nyilván minden esélyem elszállt abban a szent minutumban. Valóban tartalmas meg minden, de én már bőven úgy érzem, hogy jócskán átestek a ló túloldalára. Egyenlőtlenek az esélyek, emiatt pedig már élvezhetetlen a játék. Arról nem is beszélve, hogy ideig-óráig pl. egy sztori módban jópofák meg viccesek ezek a túltolt szarok mint amilyen a repülő motor, de pont hogy a multiplayert teszik élvezhetetlenné és játszhatatlanná az esélyek teljes felrugása miatt... vagy az van hogy a szuperjárművekkel rendelkezők lesöprik a pályáról azokat, akiknek hagyományos autóik vannak pl. a küldetés jellege miatt, ez felborítja az egyensúlyt, vagy mindenki repülő motorokkal őrjöng, az meg már nem az, amiről egy GTA-nak szólnia kell... Emiatt pedig kivételes teljesítmény a 7 évvel ide, ingyenes tartalmak és folyamatos támogatottság oda, egyszerűen már nem lehet szeretni a GTA Online-t. Abszolút időszerű lenne már egy új rész.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások