100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Hamarosan új tartalmakat kap a GTA és a Red Dead Online

A mostani különleges időszakban sokan és sokkal többet játszottak mint általában, így a régebbi játékosbázist érthető módon egyre jobban kezdte érdekelni a GTA Online, valamint a Red Dead online állapota, amit tetézett a Rockstar sokáig tartó csendje, és ami volt bejelentés, az is csak rontott a helyzeten. A hallgatásnak viszont úgy tűnik lassan vége, és igen izgalmas időszaknak nézhetnek elébe a két online játék kedvelői.

Grand Theft Auto Online

 

A GTA Online-hoz hamarosan egy nagyobb nyári frissítés érkezik, aminek a tartalmát egyelőre még nem részletezték a fejlesztők. Ami viszont érdekesebb, hogy később az év folyamán a Rockstar ígérete szerint érkezni fog a valaha volt legnagyobb GTA Online frissítés, ami új Heist-eket is fog tartalmazni és egy teljesen új helyszín is érkezik. 

 

Hogy pontosan hova utazhatunk azt még nem tudni, de akár Liberty City is szóbajöhet, amit már 2015 végén is pletykáltak egy kiszivárgott kép kapcsán, illetve az is beszédes, hogy 2017 nyarán a Take-Two lelőtte egy orosz csapat projektjét, ami Liberty City városát ültette volna át a GTA V-be. Persze ez mind csak spekuláció, lehet hogy tényleg egy teljesen ismertlen területet fedezhetünk fel a GTA Online-ban.

Red Dead Online

A Red Dead Online-hoz már jövő hét kedden érkezik egy erősebb frissítés, mely egy új Outlaw Pass-t, egy új Frontier Pursuit szerepet és rengeteg játékosok által kért fejlesztést fog tartalmazni. Ezen felül pedig a Red Dead Online-hoz is érkeznek nagyobb frissítések, amelyekben például a szerepekhez is érkeznek tartalmak.

Közösségi visszajelzések

A Rockstar Games fontosnak tartja a játékosok visszajelzéseit, ezek alapján kerültek hangszerek az RDR Online-ba vagy például a GTA Online Master Control Terminal-ját is ennek köszönhetjük. Ezért érdemes elküldeni az ötleteinket a GTA Online feedback oldalán vagy a Red Dead Online feedback oldalán.

 

A csalókat is szeretnék visszaszorítani a fejlesztők, ezért arra biztatnak mindenkit, hogy jelentsék a őket a játék beépített rendszerén keresztül illetve a GTA Online report oldalán vagy az RDR Online report oldalán


Jimmy Pegorino
Offline
2020. 07. 24. 23:48
Komolyan mondom, ez már kezd a vicc kategória lenni GTA téren. Oké, az fasza, ha elmehetünk majd LC-be, de akkor is, meddig fogják tejelni ezt a játékot? Hol vannak a single player tartalmak? Egy esetleges új részről nem is beszélve.... remélem ezzel a “nagy” frissítéssel majd elkezdenek utalgatni

Rockstar69
Offline
2020. 07. 25. 09:44
Jimmy Pegorino: Azért nem biztos, hogy LC. Lehet új város lesz, de amúgy egyetértek.

dani.szentgali
Offline
2020. 07. 25. 16:27
Én is egyetértek, de az elmúlt évek után én annyira leadtam az elvárásaimból, hogy már ennek is tudok örülni. Ami elég szomorú, és ciki a "nagy" rockstar gamesre nézve. Eljutottam oda, hogy ennek is tudok örülni azok után, hogy az RDO több mint fél évig egy egyszerű frissítést sem kapott, és a GTA online is csak az unalmas, érdektelen, szar frissítésekkel. apróbb dolgokkal és az unalmas, szokásos tematikus heti hülyeségekkel bővült. Mondjuk az RDO-t előbb inkább játszhatóvá kéne tenni, mert ma is több mint egy óra szenvedés és próbálkozás után hagytam a francba a játékot pár haverral, miután az folyamatosan ledobott. De már tényleg annyira nem várok el semmit ezektől a majmoktól, hogy igazából ezt is leszarom. Nagy kár, hogy 10+ év alatt ennyit változott a gaming világ, és az méginkább sajnálatos, hogy szeretett kiadónk és fejlesztőnk is ennyire elment a rossz irányba. Az RDO-ba meg szerintem édeskevés egy új szakma, pár napnál tovább ez sem köt le, ráadásul ez is a collectorhoz hasonló, unalmasnak ígérkező szakma lesz. Számomra az RDO-t a GTAO-hoz hasonlóan már csak több és hosszabb kooperatív online sztori küldetések és egy új terület (Mexikó vagy Guarma) tudná hosszabb időre érdekessé tenni.

totyak
Offline
2020. 07. 27. 19:08
Ezt a "teljesen új helyszínt" én nem tudom értelmezni. Egy másik várost, mondjuk Liberty City-t minek dolgoznák ki mai kinézettel egy rablássorozat miatt? Szerintem sok munka lenne vele és nem tudnák úgy megoldani, hogy csak egy kis területét láthassuk, mert hogyan, fal venné körül? A teljes várost bejárhatóra, élőre megkreálni meg felesleges, ha a rabláson kívül üres lesz. Ha meg tényleg megcsinálnak egy teljesen új területet, azt meg akár a single játékba is belenyomhatnák 5-6 küldetéssel, mindenki boldog lenne. teszem azt SA másik két városa elég menő lenne. Én egy Las Venturas-i kaszinó küldetést vizionálok, talán valami bosszúhadjárat az itteni kaszinóért. Vagy még North Yankton esélyes, mert azt a területet tudjuk, hogy elég jól kidolgozták.

Rockstar69
Offline
2020. 07. 27. 22:17
totyak: North Yankton nincs kidolgozva, az egy nagyon kicsi terület. Egyébként így jobban belegondolva valószínűleg tényleg nem lesz valami komoly dolog, pláne ha csak egy heist miatt mehetünk oda. Ha egy szabadon bejárható terület lenne, akkor oda kéne egy rakás autó meg rádiók egy csomó zenével. Nem hiszem, hogy erre költene a Rockstar. Kicsit elhamarkodott volt Liberty City-re következtetni, túlságosan belelovaltam magam, hogy végre tényleg érkezik valami jó dolog.

dani.szentgali
Offline
2020. 07. 30. 17:29
totyak: Szerintem is NY lenne a legkézenfekvőbb. LV és SF megalkotása, valamint a jelenlegi "San Andreas" térképhez való igazítása (LS+Blaine County) túl nagy meló lenne az évek alatt ellutult, elkényelmesedett brigádnak. Egy 10 évvel ezelőtti Rockstar simán megtenné a rajongókért, de hol van már az? Sehol. NY pedig bár tényleg nem volt tökéletesen kidolgozva, mindent összevetve (a sztori módot, a korábbi bugot amivel el lehetett oda utazni online-ban, azt hogy csak egy havas pusztaság egy kisvárossal, amit nem lenne akkora meló befejezni a csicska lusta rockstarnak) tényleg a legvalószínűbb.
Rockstar69: Dettó. Már én is örültem, hogy 7 év minimális érdemi frissítés után, amelyek többnyire csak kis szarok voltak, továbbá annak fényében, hogy egyáltalán nem foglalkoznak még az új konzolgeneráció bejelentése ellenére sem egy új epizóddal, végre eljutottak odáig, hogy valami értékelhetőt is adjanak, de ahogy a PS csoportban elkezdtétek fejtegetni, hogy ez valszeg nem egy szabadon bejárható helyszín lesz, csak valami kis szar amit csak egy szaros rabláson belül lehet "bejárni", már nekem is teljesen elment a kedvem és érdeklődésem az egésztől. És tényleg ez a legvalószínűbb, hogy a paraszt Rockstar Games ezt fogja tenni. No comment, szánalmas amit művelnek. Ahogy korábban is írtam, ezen húzásaik után már ők sem különbek napjaink többi, pénzéhes, játékosok igényeit semmibe néző játékkészítő cégektől.

Rockstar69
Offline
2020. 08. 01. 15:09
dani.szentgali: Azért nem lenne azt olyan kis meló összerakni, főleg, hogy egyre nehezebb és költségesebb a játékfejlesztés.

dani.szentgali
Offline
2020. 08. 09. 15:18
Rockstar69: Nyilván nem lenne kis meló, nem is így értettem, de ha jobban belegondolsz, még mindig az lenne a legkönnyebb, mert méretileg nem olyan nagy, kevés rajta az érdemi település, és azért havas pusztaságot egészen biztosan kisebb meló lenne elkészíteni, mint egy korábban már ugyan szerepelt, de egy havas pusztánál és hozzá tartozó kisvárosnál azért jelentősen összetettebb, részletesebb térképről beszélünk. Nem mondtam, hogy NY-nal semmi meló nem lenne, csak azt, hogy ha már új térképről/területről beszélünk, akkor az én meglátásom szerint a relatíve legkönnyebben, leggyorsabban és legkevesebb melóval (a többi opcióhoz viszonyítva) egyértelműen NY-t és Ludendorffot lehetne megalkotni. Egy LC vagy SF/LV szerintem összességében nagyobb meló lenne. De majd meglátjuk, úgyis rengetek víz lefolyik még a Kamassa folyón, míg kijön ez az érzésem szerint a Rockstar által sajnos eléggé túlhypeolt, valójában jóval kisebb léptékű frissítés. Amúgy North Yankton maga az "állam", pont mint ahogy Blaine county is egy nagyobb régió, Ludendorff pedig csak egy kisváros, ami úgy kb. Paleto Bayjel lehet egyméretű. Kvázi lehetne akár ott is több kisebb város, és/vagy akár egy rendes nagyváros is.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások