Nagy balhék voltak a mostanin, elég szar lett ezért. A múltkori jobb volt. Az RDR-es pályáról meg nem készült felvétel szintén a trollkodás és érthetetlenség miatt.
Cseri, ugyanarról van szó. Azt is csak azért nyertük meg, mert volt időnk lelőni róluk a pajzsot, ami nem is lehetett volna rajtuk.
Nox, a miénk pedig szerintem úgy holnap lesz fenn, mert még mindig nincs az elejére beugróm. XD
Nagyon sok mindenre lehetne gondolni, csak ti nem láttátok a videót Majd ha meglátjátok, rájöttök, hogy ez a móka nem kettőnk szórakozása volt, egy csapat egyéb férfi is részt vett rajta
Most abbahagyom, mert egyre durvábban hangzik
A csapat egyéb férfi csak ped volt... XD Ha igazi lett volna, akkor a buli másképp vadult volna be. XD
Amint lehet felteszem, Nox. Meg majd még "mókázhatunk"... XD XD (Ebből ásd ki magad! XD )
Amúgy a 2. bújócska szerintem nagyon nagy kaki volt nem azért mert nem én szerveztem hanem a játékosok mentalitása rontotta el , amikor elmondtam tomo és izzi barátomnak ezt a játékot akkor érdekes módon normálisan tudtunk játszani , de nekem az volt a legfurcsább amikor amerikai meg német ismerősökkel játszottunk ilyet , akkor ők egyből megérették a szabályokat és nem kezdtek el trollkodni amúgy szombaton megrendezésre kerül az 1. MARTINFCC event majd linkelek ide videót
Hát hagy ne említsem név szerint a trollunkat... Ha ő nem lett volna ott, biztosra veszem, hogy tökéletes party lett volna. De ezt leszámítva végülis jó volt. Bár az első a best...