Igen, ez az én fejemben is megfordult, hogy kicsit Tomb Raideres lett a női főszereplők miatt. Én galád férfiként amúgy személy szerint szívesebben bámultam úgy cirka 8-9 órán keresztül Chloé meg Nadine hátsóját, mint az első négy részben Nate meg Sully, vagy épp Sam hátsóját.Luszie írta:Így, hogy Chloé a főszereplő, nagyon Tomb Raider feelingje van ennek a résznek.
Egyébként (asszem) a legújabb Tomb Raider-ben van is egy olyan rész, mint a 6. videód elején. Érdekes.
Nem játszottam a legújabb Tomb Raiderrel, így nem tudom hogy a hatodik videóm elején lévő rész mutat-e hasonlóságot a TR jelenetével, de majd nézek róla videót. Amúgy biztos igazad van.
Egyébként nem meglepő, hogy az UC és a TR között vannak ismerős elemek vagy akár jelenetek, ez a két kalandjáték már régóta vívnak párharcot egymással. Én csak az előző generációs TR-rel játszottam, ami tetszett is. Viszont nekem talán annyival tetszettek jobban az UC részek, hogy a TR-ben (legalábbis az előző generációsban, a mostani Rise Of The Tomb Raider-ről nem tudok nyilatkozni, mert csak kb. 5 percet játszottam vele haverom PC-jén) tök egyedül vagy, és így valahogy nincs akkora feelingje, mint amikor az UC-ben a karakterek beszólnak egymásnak, vagy megpróbálják megmenteni egymást. Meg a régi TR-ben a fejtörők (egy-két kivétellel talán) csak amolyan mellékfeladatok voltak a lövöldözés meg gyilkolászás mellett, ami egy idő után már idegesítő volt. Szóval nincs bajom a TR-rel, meg Lara feneke is megér egy misét, simán versenyezhet Chloé-éval, de viccet meg férfi humort félre téve, az Uncharted szerintem jobb, mint a Tomb Raider.