Ezért hagytalak utoljára. A többieknek köszönöm a dicséreteket. Több hasonló hosszúságú videóval nem hiszem, hogy fogok jelentkezni, mert hamarosan elindul a suli, és nem sok időm lesz rá.
Arminho írta:Ezért hagytalak utoljára. A többieknek köszönöm a dicséreteket. Több hasonló hosszúságú videóval nem hiszem, hogy fogok jelentkezni, mert hamarosan elindul a suli, és nem sok időm lesz rá.
Azért még van idő a suliig hála Istennek. Persze tudom, hogy ezt arra értetted, hogy most egy darabig nem leszel, mert nyaralsz és utána meg már valóban nem lesz annyi időd szeptemberig, de az a retkes iskola még szerencsére odébb van.
Ez nagyon jó lett, de tényleg. Már régóta vártam, hogy mikor lesz új videód, és most szerencsére lett. Amúgy észrevettem, hogy megváltoztattad a karaktered haját. Kicsit úgy néz ki, mint Kurt Cobain.
Köszi, hogy megnéztétek. Ehhez hasonlókat szerintem gyakran fogtok látni tőlem, mert az ilyen zenevideókat egy hétvége alattössze lehet hozni, és nem is kell hozzá sok ember. A most érkezett motoros kiegészítőről is akarok készíteni egy videót, remélem összejön.
Ugyan kicsit szégyenlem bevallani, de néhány stuntot (pl. amikor felrepültem motorral a Maze Bank tetejére, vagy amikor a motor oldalán csúsztam) az unokatesóm csinált, mikor nálam játszott. Meg van jó néhány, ami a véletlen műve.