Luszie írta: ↑2019. 01. 03. 20:32
Egyébként én Pewds-t és Dancsót is birom. Azért futottak be, mert amikor kellett, viccesek voltak. Másfelől elég jó világlátásuk van.. Csak Peti ezt sokkal jobban leplezi mint Felix.
Jack szerintem sem lesz celeb. Inkább egy mémmé fog válni. xD
Celeb vagy mém, nekem igazából egyre megy.
Rockstar69 írta: ↑2019. 01. 03. 23:07
Dancsó 2015 végéig volt jó, azóta viszont a gyerekeknek / tinédzsereknek csinál videókat, mert rájött, hogy abban van a pénz. Egyébként azért futott be, mert 2013-ban végig haknizta az összes ismert YouTube-ost (pl: Herby, FreddyD). Persze előbb-utóbb nélkülük is ismert lett volna. Amúgy meg ez nem jelent semmit, mert manapság bármivel jelentős nézettséget tudsz elérni, mivel a gyerekek / tizenévesek / 60-nas IQ alatti emberek elég igénytelenek (és ők teszik ki a nézőközönség jelentős részét). Sajnálom, hogy ez lett a YouTube-ból az utóbbi években, ide is betört az RTL Klub meg TV2 színvonalú trash.
Ja, most hogy mondod, régen tényleg jobb volt a youtube. Én is sajnálom, hogy ez lett belőle, bár erre a nézőközönség miatt, amit te is mondtál, számítani lehetett, hogy előbb-utóbb bekövetkezik. Ettől függetlenül van még néhány youtuber, akik próbálnak valami minőséget tartani, de abban igazad van, hogy sajnos ebből a fajtából egyre kevesebb és kevesebb lesz. Kár érte.