A Rockstar nem fog egy GTA-ból Sims-et csinálni, de ezt olyan formában tudnám elképzelni, hogy lehet ingatlanokat venni, aminek (mint az Online-ban) 2, 6, illetve 10 férőhelyes garázsa van, és mindegyik különbözik minimálisan.Kriss írta:lehetne akár olyan is a következő játékban (ha lesz, de szerintem biztos, hogy lesz), hogy nem egy megépített házat vennénk, hanem egy kisebb-nagyobb telket és oda olyan stílusú házat építtethetnénk, amilyet mi tervezünk meg, pl. több garázs lehetne, mint egy átlag háznál, vagy valami ilyesmi. Meg már alapból is olyan házban élhetnénk a játékban ami nekünk tetszik és megfelel.
Szerintem nem kell 6 főszereplő, és nem is hiszem, hogy lesz. Én azt se bánnám, ha ezt a 3 karakteres dolgot is elfelejtenék.őNikitaDragovich írta:A végén pedig többféle opció lenne, melyben eldönthetjük, hogy ki haljon meg és ki élje túl.
HAT?! Én örülnék, ha bármilyen random NPC -t irányíthatnánk a pályán. Kinek kell konkrét főszereplő?! Öööö...NikitaDragovich írta:Hmmm... én mondjuk azt szeretném, ha a következő GTA részben (GTA VI) HAT főszereplőt irányíthatunk Vice Cityben. Lenne két csoport. Mindkét csoporthoz tartozik három főhős, s egymással rivalizálnak. A végén pedig többféle opció lenne, melyben eldönthetjük, hogy ki haljon meg és ki élje túl. Természetesen női főszereplők is lennének!
Persze! Majd azon fognak rivalizálni, hogy azt a pasit én láttam meg előbb, ugyanolyan polónk van?? Fuuuuuu őrök rivalizálás stbNikitaDragovich írta:Hmmm... én mondjuk azt szeretném, ha a következő GTA részben (GTA VI) HAT főszereplőt irányíthatunk Vice Cityben. Lenne két csoport. Mindkét csoporthoz tartozik három főhős, s egymással rivalizálnak. A végén pedig többféle opció lenne, melyben eldönthetjük, hogy ki haljon meg és ki élje túl. Természetesen női főszereplők is lennének!
. Ezt én sem akarom, hogy ilyen legyen, hanem úgy értettem, hogy többféle tervrajz közül lehetne választani és egy bizonyos idő alatt megépítenék a munkások. Nem mi terveznék meg a falak minden miliméterét, hanem választhatunk egy olyan házat, ami ráfér a telkünkre és mellé különböző kiegészítéseket választhatunk (kerítés, garázs, medence, stb.).Arminho írta:A Rockstar nem fog egy GTA-ból Sims-et csinálni