Attól függ, hogy milyen fűre gondolsz.Hannibal írta:Ez annyira biztos mint, hogy nincs fű az északi sarkon.
Hannibal írta:Minden féle fűre mivel az északi sark egy nagy jégtakaró és nem tud semmi kinőni a jégből hóból - főleg hogy nyáron majdnem az 1/3 elolvad
hogyne lenne? közelebb van mint gondoltuk,kiszivárgott néhány kép,ami egy közép-európai gta-ra utal,vajon Budapest szerepet kaphat a franchise-ban?Cube Head írta:budapesten semmi eély sincs gta-ra mI?
Szerintem se.TheGTAKING írta:Szerintem semmi esély GTA Budapestnek ,de miért akarjátok ennyire szétlőni a Parlamentet?
A ratyi csigaevőknél? Még csak az kéne... Eddig szimpatikus voltál...Luszie írta:Szerintem se.TheGTAKING írta:Szerintem semmi esély GTA Budapestnek ,de miért akarjátok ennyire szétlőni a Parlamentet?
Ha már itt tartunk, miért pont "GTA HUNGARY" ? Van annyi más ország, ami "jobb" és sikeresebb, mint mi... Franciaország, Spanyolország... Mondjuk Spanyolországban megnéznék egy GTA-részt Vagy egy spanyol ajkú D-amerikai országban.
Én nem is nagyon akarnék Mo-n játszani. Amerika környezetébe ez a játék sokkal jobban passzol. Londonba pedig én igenis visszamennék. Szeretem azt a várost, és szerintem megérdemel egy kidolgozottabb, újabb rész helyszínét. Mert most GTA 2... Felülnézetes könyörgöm.. Hiába egyezik meg benne csomó látványosság, meg nevezetesség, azért már egy GTA 3-hoz egyáltalán nem hasonlítható. Szóval megnézném.
Ui: Politizástól független: Én véginézném, ahogy felrobban a Parlament, vagy éppen a FIB lefoglalja, esetleg valami létfontosságú drogcempészet központjává válva kellene benne lövöldözni (lásd: GTA IV--> Múzeumos küldi [nem tudom a nevét]).. Pont amiért szép, azért lenne tök király szétlövöldözni.
Más részekben is kell szép házakban öldökölni, mégsem mondta senki, hogy "ne itt már, ez egy szép épület". Most csak azért mert az a Parlament, attól ott nyugodtan lehetne ilyeneket, de nem is barátkozom meg a gondolattal, mert én nem akarok Mo-n játszódó GTA-t.
Meglehetősen primitív, rasszista megszólalás volt ez. Mi bajod van a franciákkal? Miért lenne jobb mondjuk egy magyar helyszín, mint egy francia?Rockstar69 írta:A ratyi csigaevőknél? Még csak az kéne... Eddig szimpatikus voltál...
Hát nem tudom, szerintem van egy különbség a francia és az amerikaiak szerinti francia akcentus között De azért tény, hogy mivel amerikai a játék, ezért ők is diktálják a szabályokat. Szerintem nem lenne jó egyetlen USÁn kívüli ország sem, maximum valamelyik lentebbi. Max .Luszie írta:Hát istenem. Bár utólag belegondolva, a franciáknak nagyon "b*zis" (szerintem) az akcentusuk, szóval szerintem halál röhögném magam, ha francia karakterek lennének a játékban, elég nevetséges lenne..
Spanyolország.. az viszont elég príma. Eddig is voltak a GTA részekben spanyol szereplők..