Amit én még hiányoltam valami kisebb vidéki város. Nem olyan, mint Paleto Bay, hogy 3 utcából áll.
Egyébként furcsa, de a San Andreas játékterülete nekem még mindig nagyobbnak tűnik, mint a GTA V-é.
Paleto Bay még nem is volt olyan rossz, inkább azzal volt a gond, hogy azon kívül tényleg nem volt érdemi kisváros. Ez szerintem egyébként annak köszönhető, hogy a GTAV-ben egyszerűen túl sok és túl nagyok a hegyek. Van kb. 3 nagy hegy, mindegyik jelentős területet foglal el a térképből, ráadásul ezek lábai/domborulatai is k**va hosszúak és szélesek, rengeteg helyet vesznek el a pályából teljesen feleslegesen, mert a Chiliad-et leszámítva egyiken sincs semmi, mindegyik kihalt (na jó, a Gordo-n ott van a szellem, ami egy plusz pont, meg néha szembe jöhet egy puma, de semmi kis kunyhó vagy valami, ami jobban feldobná az egészet).Rockstar69 írta: ↑2020. 01. 14. 21:17Amit én még hiányoltam valami kisebb vidéki város. Nem olyan, mint Paleto Bay, hogy 3 utcából áll.
Egyébként furcsa, de a San Andreas játékterülete nekem még mindig nagyobbnak tűnik, mint a GTA V-é.
Ez meg a másik. Tényleg üres az egész, a SA területei sokkal változatosabbak, izgalmasabbak voltak. Reméljük, hogy az új részben jobban ki lesz használva a terület. Ha valóban Miamiba megyünk, a mocsarak miatt sok érdekes rejtélyt lehetne berakni, ha azt igényesebben és ijesztőbben dolgozzák ki.
LOL ez tényleg nagyon durva!