Ma nézegettem az eBay-t GTA témában és sok érdekes cuccot találtam, amit szerintem más is szívesen megnézne és fájna a szíve, hogy neki miért nincs ilyen. Nos, itt a lehetőség, hogy bárki lecsapjon rájuk. Persze ezeken kívül még rengeteg GTA-val kapcsolatos tárgy megtalálható az oldalon, de most olyanokat kerestem, amiket nem vehet meg akárki a Rockstar webáruházban.
Persze, tudom, hogy ezekről bárki találhat képeket internet szerte, de érdekesnek tartottam, hogy most a vásárlásra is lehetőség nyílik, hiszen ezek promo tárgyak, így ritkák.
Statue of Happiness szobor
GTA IV baseball ütő
GTA IV gránát
GTA SA rulett zseton
Egy üveg Pißwasser sör
GTA IV biliárd dákó
GTAIII Anniversary Limited-Edition US Cover Lithograph 500/100 darab
Ezt azért tartom különlegesnek, mert hiába vásárolható meg másik 499 ugyan ilyen a webáruházban, ez akkor is egyedi a számozás miatt.
Persze sok egyéb tárgy is fellelhető eBay szerte GTA témában. Promo lemezek, amik elvileg nem kerülhetnek forgalomba, matricák, pólók, xbox-os limited cuccok, Kubrick set figurák, 10. évfordulós GTA III bögrék és egyéb relikviák, de ezek bárki számára hozzáférhetőek.
Egyébként nagyon remélem, hogy a GTA V kiadása előtti időszakban a Rockstar megint küldözget majd rejtett csomagokat különböző szerkesztőségekbe. Talán ti is kaptok valamit, ha már egyszer elismert rajongói oldal vagytok.