TheGTAKING írta:Szerintem semmi esély GTA Budapestnek

,de miért akarjátok ennyire szétlőni a Parlamentet?
Szerintem se.
Ha már itt tartunk, miért pont "GTA HUNGARY" ? Van annyi más ország, ami "jobb" és sikeresebb, mint mi... Franciaország, Spanyolország... Mondjuk Spanyolországban megnéznék egy GTA-részt

Vagy egy spanyol ajkú D-amerikai országban.
Én nem is nagyon akarnék Mo-n játszani. Amerika környezetébe ez a játék sokkal jobban passzol. Londonba pedig én igenis visszamennék. Szeretem azt a várost, és szerintem megérdemel egy kidolgozottabb, újabb rész helyszínét. Mert most GTA 2... Felülnézetes könyörgöm..

Hiába egyezik meg benne csomó látványosság, meg nevezetesség, azért már egy GTA 3-hoz egyáltalán nem hasonlítható. Szóval megnézném.
Ui: Politizástól független: Én véginézném, ahogy felrobban a Parlament, vagy éppen a FIB lefoglalja, esetleg valami létfontosságú drogcempészet központjává válva kellene benne lövöldözni (lásd: GTA IV--> Múzeumos küldi [nem tudom a nevét]).. Pont amiért szép, azért lenne tök király szétlövöldözni.
Más részekben is kell szép házakban öldökölni, mégsem mondta senki, hogy "ne itt már, ez egy szép épület". Most csak azért mert az a Parlament, attól ott nyugodtan lehetne ilyeneket, de nem is barátkozom meg a gondolattal, mert én nem akarok Mo-n játszódó GTA-t.