Én is dolgoznék ott, bár inkább UK-ban.. de R*-nél?MateL írta:LOL azt hittem csak nekem van ennyire elvetemült elmém. Infó-angol az erősségem, egyszer mindenképpen lennék(és dolgoznék) US-ben, és a GTA-t is szeretem, így nekem is sokszor járt ott az agyam.
Erről a mi leszek, ha nagy leszek, meg tűzoltás dologról eszembe jutott József Attila Altató című versikéjeIntenso39 írta:Azért amúgy mert én is jó vagyok infóból meg angolból és gondolkoztam h mi legyek?mert pl. én még ami lennék és értek is hozzá az a tűzoltás,évek ótajárok voltam már annyi versenyen ,de nem tudom,inkább az infó
Szerintem inkább az infót nyomasd, MO-n nem éri meg tűzoltónak menni. Egy nagyon szép szakma, de ebben az országban, még csak annyi becsületet se kapnak, hogy legalább normálisan megfizetik őket... Bár ez itthon, nagyon sok munkával így van.Intenso39 írta:Azért amúgy mert én is jó vagyok infóból meg angolból és gondolkoztam h mi legyek?mert pl. én még ami lennék és értek is hozzá az a tűzoltás,évek ótajárok voltam már annyi versenyen ,de nem tudom,inkább az infó
n00el írta:Szerintem inkább az infót nyomasd, MO-n nem éri meg tűzoltónak menni. Egy nagyon szép szakma, de ebben az országban, még csak annyi becsületet se kapnak, hogy legalább normálisan megfizetik őket... Bár ez itthon, nagyon sok munkával így van.Intenso39 írta:Azért amúgy mert én is jó vagyok infóból meg angolból és gondolkoztam h mi legyek?mert pl. én még ami lennék és értek is hozzá az a tűzoltás,évek ótajárok voltam már annyi versenyen ,de nem tudom,inkább az infó