És, ahogyTheGTAKING írta:Értem :D , amúgy szerintem is lehet, hogy a GTA 6 San Fierroban fog játszódni! És a 7 már Las Venturasban! Szerintem így lesz, csak az 5 után jönni fog egy VC-s rész!
Hát, menő lenne, az tuti. És visszatérne a jó öreg urald a várost stílushoz!rovoo írta:ti mit szólnátok hozzá, ha egy jövőbeli részben egy korrupt rendőrt kellene alakítani, aki szép lassan kiszakad a kötelékből és egyre nagyobb gengszter lesz? ez nekem csak ma villant be... érdekes lenne és szerintem tudnának egy jó kis sztorit kitalálni köré. vélemények?
hát ezzel nem vagy egyedül nekem a gta V jó hír volt,de azért egy kicsit csalódtam is,már megint egy Los Angeles-es játék,már megint jelen időben játszódik (-mindegy,attól még biztos nagyon jó lesz a gta v ) de nagyon remélem hogy a következő gta-ban visszatér Vice City és a 80's évek (bár nálam meg pont fordítva,nekem a helyszín a fontosabb )Gege írta:Vice City-t akarok Vagy legalábbis újra 80-as évek hangulatot, a helyszín mindegy is lenne.
bármi legyen, csak ilyen jövőbeli kitaláció SOHA!DereX írta:Hát szerintem nem jó az, ha egy 80-as évekbeli Miami-t alkotnak majd. Nekem is rendben lenne Vice City, de azzal mindenki egyetért, hogyha lesz is valamikor új Vice City, az kb ugyanakkora vagy nagyobb változásokon fog átmenni, mint LC, vagy majd LS. Szerintem a jelenidővel sincs gond. Egy kicsit haladjunk a korral. Az is előfordulhat, hogy egyszer jövőbeli GTAkkal is találkozhatunk.
Figyelj! én már el is terveztem a vadnyugati GTA-t! lesznek mindenféle fajta lovak! a fekete mustang lesz a legerősebb és a leggyorsabb! lehet hozzá mindenféle kocsikat is lopni, amit a kovácsnál tudsz tuningoltatni! XD aztán kellenek bele bandák... az indiánok tökéletesen megfelelnek erre a célra xDXDXD na de a tréfát félretéve, ha valami jövőbeli izét találnának ki, akkor olyan hatalmasat buknának a szememben, hogy az valami hihetetlen! de szerintem úgy össz-vissz a gta rajongók 80%-a nem örülne egy ilyesfajta húzásnak. az meg, hogy új rajongókat toborozzanak maguknak, egy ilyen újítással egyáltalán nem lenne kifizetődő, mert szerintem többen pártolnának el tőlük, mint amennyit szereznének. és egy ilyen rizikót úgysem vállalnának be!Mr.Vercetti írta:de a GTA V is jelenbe játszódik,ha a GTA VI is jelenbe játszódik,akkor az már tényleg nagyon monton és unalmas lenne ebből a szempontból,meg aztán a jelen időbe élünk,a múlt érdekesebb,mint az amit éppen megélünk
amúgy a GTA 2 ilyen kitalált "izé" volt,szóval ha azt folytatnák valamikor...áhh,inkább ezt hanyagoljuk,remélem a 2405 easter egg nem utalás volt arra hogy a GTA VI mikor fog játszódni
Én nem tudom te miről beszélsz. Változásokon menne át, ez tény, de attól még én igenis játszanék újra egy 80-as évekbeli VC-ben, mert igenis jó hangulata volt az egész játéknak! És ezzel nem csak én vagyok így, hidd el, mert SA után merek fogadni, hogy az lett a legjobb epizód. Nem kell, hogy jelen időben játszódjon. Vannak dolgok, amik régen jobbak voltak, mint most.DereX írta:Hát szerintem nem jó az, ha egy 80-as évekbeli Miami-t alkotnak majd. Nekem is rendben lenne Vice City, de azzal mindenki egyetért, hogyha lesz is valamikor új Vice City, az kb ugyanakkora vagy nagyobb változásokon fog átmenni, mint LC, vagy majd LS. Szerintem a jelenidővel sincs gond. Egy kicsit haladjunk a korral. Az is előfordulhat, hogy egyszer jövőbeli GTAkkal is találkozhatunk.
Szerény személyemnek (annyira nem vagyok amúgy szerény ) a GTA IV megjelenéséig a Vice City volt a kedvencem.Luszie írta:Én nem tudom te miről beszélsz. Változásokon menne át, ez tény, de attól még én igenis játszanék újra egy 80-as évekbeli VC-ben, mert igenis jó hangulata volt az egész játéknak! És ezzel nem csak én vagyok így, hidd el, mert SA után merek fogadni, hogy az lett a legjobb epizód. Nem kell, hogy jelen időben játszódjon. Vannak dolgok, amik régen jobbak voltak, mint most.DereX írta:Hát szerintem nem jó az, ha egy 80-as évekbeli Miami-t alkotnak majd. Nekem is rendben lenne Vice City, de azzal mindenki egyetért, hogyha lesz is valamikor új Vice City, az kb ugyanakkora vagy nagyobb változásokon fog átmenni, mint LC, vagy majd LS. Szerintem a jelenidővel sincs gond. Egy kicsit haladjunk a korral. Az is előfordulhat, hogy egyszer jövőbeli GTAkkal is találkozhatunk.