Szívesen máskor is.dani.szentgali írta:Dave:Köszi!
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Mr Vercetti: Igen, pontosan ezért nem akartam megcsinálni, amúgy jó lett!
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Szívesen máskor is.dani.szentgali írta:Dave:Köszi!
Pontosan, én is imádom a Porschekat, és nagyon tetszett a GTA IV-ben a Comet, de hogy még Spoiler is van rajta a GTA V-ben.Áááá, imádom.bodom26 írta:Á kösz szépen Dave!Ráadásul névreszólóan!
Bocs nem is figyeltem, hogy megcsináltad a Comet-es verziót is! Hiába, nekem a Carerra a legjobb sport kocsi! És nemsokára ismét szaggathatom vele az aszfaltot!
Szerintem a Stallion elég sokat változott azért. Bár itt most kinézetről van szó, a teljesítménye mindenképpen fejlődöttMr.Vercetti írta:köszi a képet!! és a gta V-ös comet-en már vannak tuning elemek!Dave írta:Elkészült a Comet History is.
Szerk1: Bocs dani.szentgali, nem vettem észre a hsz-d, meg akkor még neked is!ezek szerint lehet majd fejleszteni a kocsikat.
és a stallion? az nem sokat változott az évek során
Lehet mindjárt neki állok, de azon rajta legyen a GTA V-s vagy NE?NoxiusEnterprise írta:Tényleg nagyon jó!
A másik fajta taxit nem szeretnéd megcsinálni?
Okok, mindjárt el is kezdem.NoxiusEnterprise írta:Szerintem ne, az más fajta. Bár a III, VC és SA kis taxija is különbözik a GTA IV -es másik taxitól...
Amúgy lehetne egy nagy képet csinálni, amin rajta van mindegyik. (Például a Vice City taxijai: Sima, Bogár, Kauffman, Zebra Cab)