Az eredeti is eléggé bugos. Nálam tegnap SA-ban nem egy bug volt abban a 2-3 órahosszában amiben játszottam vele. Pl. mikor Ceasar megkér ,hogy fotózz le néhány embert (most nem fogom kikeresni a küldetés nevét, de aki már vitte végig a játékot, az tudja hogy még az elején van.) Ott Angel Pine-ban tudjátok...
![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Szóval, nagyon kevés életem volt, és mielőtt csináltam volna a küldit -tehát belementem volna a "piros aurába"- azelőtt bementem egy Cluckin Bell-be kajolni, és ugye mivel Ceasar velem volt, így kint várt.. De mikor kijöttem nem jött velem, csak ott állt a Cluckin Bell bejárata előtt, és hiába szálltam be a kocsijába, nem jelezte ott nekem a piros aurát, csak írta hogy hova menjek.. Már úgy voltam vele, hogy betöltök egy előző játékállást.. de mondom, oké.. megpüfölöm hátha megmozdul.. se kép-se hang.. Aztán elütöttem és végre megjavult.
Szóval vannak ebbe érdekes dolgok, de már nem ez az első alkalom. Akkor mondjuk frusztráló tud lenni, mikor vagy 10 percig tart csak a helyszínre elkocsikázni.. mint pl itt, mert ugye maga SA akkora meg olyan komplex utak vannak benne, hogy azért hosszú a dolog. San Fierro-ból menj el a térkép másik felébe, úgy hogy először elmentél Ceasar-hoz aki a térkép másik felébe van..
![gonosz vagy nagyon őrült :@](./images/smilies/icon_evil.gif)
Borzalom.. és utána még ilyen "ínyencségek" fogadnak. Pedig még csak olyan 25-30 küldit csináltam meg, de nem ez az első bug amit észrevettem.. Na mindegy.