Még jó, hogy az!Arminho írta:F-F-F-FAKE!!!
Én a nyakamat is rátenném, hogy lesz North Yankton DLC. Túl sok mellette az ésszerű, nyilvánvaló bizonyíték ahhoz, hogy ne történjen meg.MiCHAEL985 írta:az tényleg jó volna ha North Yankton elérhető lenne.. ellehetne oda repülni és ott is lennének boltok vagy valami aktivitás.. az szerintem hatalmas ütne..
Én nem hinném, hogy a Rockstar ilyennel készülne. Mégis mi van ott? Semmi egy bankon meg pár épületen kívül. Esetleg még azt tudnám elképzelni, hogy egy hétvégére elérhetővé teszik és rendeznek egy event-öt NY-s cuccokkal.dani.szentgali írta:Én a nyakamat is rátenném, hogy lesz North Yankton DLC. Túl sok mellette az ésszerű, nyilvánvaló bizonyíték ahhoz, hogy ne történjen meg.MiCHAEL985 írta:az tényleg jó volna ha North Yankton elérhető lenne.. ellehetne oda repülni és ott is lennének boltok vagy valami aktivitás.. az szerintem hatalmas ütne..
Az se volna éppen rossz ötlet szerintem.. én tuti kihasználnám.. de azért DLC-ként jobban örülnék nekiArminho írta:Én nem hinném, hogy a Rockstar ilyennel készülne. Mégis mi van ott? Semmi egy bankon meg pár épületen kívül. Esetleg még azt tudnám elképzelni, hogy egy hétvégére elérhetővé teszik és rendeznek egy event-öt NY-s cuccokkal.dani.szentgali írta:Én a nyakamat is rátenném, hogy lesz North Yankton DLC. Túl sok mellette az ésszerű, nyilvánvaló bizonyíték ahhoz, hogy ne történjen meg.MiCHAEL985 írta:az tényleg jó volna ha North Yankton elérhető lenne.. ellehetne oda repülni és ott is lennének boltok vagy valami aktivitás.. az szerintem hatalmas ütne..
MiKULÁSStan98 írta:Egyetértek. Kell a hó!!!
Ez így szerintem nagyon zavaros lenne, Speedy Gonzales, kétlem, hogy a R* ilyet csinálna.Gonzales írta:Én ugy képzelném el, hogy lesz egy előtte-utána DLC, az előtte DLC-ben volna a Gta v előtti történet, szintén Michael, Trevor, Franklin páros, Franklin élné életét LS-ben, Michael meg Trevor ott North Yanktonban, és igy lenne egy szép kis történet... (De persze Franklint semmilyen módszerrel nem lehet összehozni Michaelékkel) Aztán jön a rendes történet.. És a történet utáni rész, amiben belátást tekinthetünk Franklin, Michael, Trevor ''jövőbeli'' életébe+ elérhető lehetne San Fierro és Las Venturas is
Van a játékban egy reklám a Grand Senora Desert-ről, abban bezzeg végeláthatatlan homokdűnék, óriási sivár területek és homok. Homok és homok mindenhol. Aztán mi van a játékban? Alig lehet menni 100 métert, már belebotlunk egy-egy épületbe vagy betonozott útba.VoorstedelijkeViking írta:Remélem, hogy csinálnak valami olyat, ahol rendes sivatag is van, vörös homokkal, ugyanilyen hegyekkel...
Na jó.. El felejtettem a játék végétRockstar69 írta:Michael és Trevor jövőbeli életébe, hogy tekinthetnénk bele?