Rockstar69 írta:Én is remélem, hogy ezt a több karakteres dolgot elfelejtik..... Meg sokszor erőltetett is ez a váltogatós cucc. Meg szerintem a karakterek is gyengék. Trevornak van egy két vicces pillanata, de amúgy elég erőltetett karakter.
Úgy örülök, hogy benned mindig lelki társra találok.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Egyetértek. Trevor-t még el tudnám képzelni egyedüli főszereplőnek, de amekkora őrült, semmi értelme nem lenne annak a story-nak, amit vele kellene játszani. (igazából a játékban sincs. Megölsz mindenkit, aki az útjába kerül [R.I.P. Johnny.
![szomorú :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
] meg besegítesz a haveroknak kirabolni néhány helyet, mint régen... )
A másik két karakter meg csak szimplán (hogy is mondják az angolok?) "boring as sh*t"? Hát...igen, az...
NikitaDragovich írta:. Azt se bánnám, ha a GTA VI-ban is 3 karaktert kell majd irányítanunk.
Egyébként szerintetek van rá esély, hogy az RDR 2 után kapni fogunk egy új GTA-t? Mi van akkor, ha mondjuk az RDR 2 után egy új Max Payne-t, Bullyt vagy L.A. Noire-t fogunk kapni, és a GTA VI megjelenése a 2020-as években fog bekövetkezni? Nagy rá az esély, hogy a GTA VI-tal már a következő generációs konzolokon fogunk játszani, PS5 és Xbox Two (?). Vagy ha mégis az RDR 2 után fog jönni a következő GTA, akkor ugyanazt megcsinálják, mint a GTA V esetében. Tehát kiadnak egy béna és lebutított változatot PS4-re és Xbox One-ra, egy-két évvel később pedig kiadnak egy sokkal jobb változatot PS5-re és Xbox Two-ra. Ti erről mit gondoltok? Csak azért kérdezem ezt, mert több mint valószínű, hogy 2020-ban már új konzolok fognak jönni, tekintve, hogy 7-8 évente van a váltás.
Ezen kívül én úgy gondolom, hogy az RDR 2 után még nem fogunk kapni új GTA-t. Szerintem egy új Max Payne-t fogunk kapni, vagy az Agent játékot, amit 2009 óta várunk már. Túl korainak gondolom, hogy az RDR 2 után egy újabb GTA jöjjön. Ezt azért gondolom így, mert a GTA IV után megjelent az RDR 1, az L.A Noire és a Max Payne 3. És ha ezt figyelembe vesszük, akkor legalább kettő-három játéknak meg kéne még jelennie, hogy utána esedékes legyen egy következő GTA. Érdekes, ugye?
![vicces :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
1. Remélem nem lesz. A több karakterrel csökken a story minősége, nem tudsz úgy belemélyedni a karakterekbe. Sekélyes lesz az egész. Van, akinek ez tetszik (mint pl neked).. meg nagyon sokaknak. Ma pl youtube-n szócsatába elegyedtem egy gyerekkel, aki igenis kikérte magának, hogy mi az, hogy nekem a GTA V "nem tetszik".
A többkarakteres megoldásban vannak sokkal nagyobb lehetőségek annál, mint ahogy azt itt láthattuk. 3 teljesen különböző egyeddel akarták a single-t változatosabbá tenni, de ennek inkább az ellenkezője sült el. Talán jobb lett volna kicsit hasonló körökből válogatni teljesen más beállítottságú személyeket....de még akkor is azt mondom, az egy karakter jobb. Őszintén szólva: Nekik is egyszerűbb dolguk van vele. Egy főszereplőre könnyebb story-t kreálni, mint 2-3-4-re. Meg is látszott az V-n ez.
2. Az RDR2 után 1000% hogy GTA fog jönni... és nem fog olyan soká érkezni, hogy csak PS5-re jöjjön..
Mert az is még van vagy 5-6 év.
Nem fognak egy másik kisebb játékukra fókuszálni azalatt. Logikátlan lenne. Egyes részek megjelenésénél mindig van néhány év szélcsend (esetleg addig dolgoznak egy másik részen), majd visszatérnek ahhoz, amihez a legjobban értenek: A GTA-hoz. Ez tuti, hogy így lesz most is. Ebből van a legtöbb pénz, és mi rajongók is a GTA-t várjuk legjobban. Ezt tudják ők is, így biztosan úgy vannak "benaptárazva", hogy egy "nem GTA" után már egy GTA következik. (de egyébként ha nyomon követed, hogy kronológikusan milyen játékokon dolgoztak, sokszor érvényesül ez a papírforma) Tehát amint befejezték az RDR2-t, áttérnek a következő GTA készítésére, és kezdik majd folyamatosan kiszivárogtatni az infókat az új részről.