Igen ezt megerősítem. Játszottam kb 2 órát, na az el is veszett. Steam-en keresztül kéri a social acc-ot ha akarom, már regisztráltam, oké legyek online, aztán kéri a live-t is már játék alatt. Jó, legyen, regisztráltam, viszont nem enged menteni online. Állandóan azt írja, hogy még nem regisztráltam online fiókot, akarok? És akárhányszor beírom a mail címem meg jelszavam, nem jó, nem fogadja el. Meg, hogy töröljem az eddigi mentésemet mert az se jó. Nem lép be. Kilépek a játékból, belépek neten, beenged. Érdekes. Csak a játék nem fogadja el valamiért. Mindegy nem is lett volna lényeg, csak az extrák amiket kaptam volna, vagyis inkább az érdekességek a játékkal kapcsolatban. Nincs egy cikk, hogy milyen érdekességeket lehet kapni social-ban GTA terén? Engem csak ennyi érdekelne.
A steam-es Vice City-n is meglepődtem, mert nem fogadja el a régi mentésemet (ami nem steam VC alatt mentődött)
Off:
Amúgy ha kell valakinek egy különleges mentés a Vice City-hez csak szóljon
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
. Nincs meg csinálva még az első küldetés se, viszont 44% a játék (no cheat). csak is kizárólag a mellékküldetések vannak kész amit csak engedett a gép. Fel van szedve a 100 rejtett csomag is, meg van véve az összes mentési lehetőség
. Szal már alapból úgy kezded a játékot, hogy végtelen sprint, tűzállóság, 150 élet és pajzs stb. Különleges ugratásból is már csak 1 kell
.