A Vice City-nek van az a díszdobozos kiadása, amiben egy négyrét hajtható tartó rekesz van egy külső karton tokban. Láttam két fajta kiadásban. Az egyiken a külső doboz logója körüli körvonal csillog, a másiknál sima rózsaszín. Valamint némelyik kiadáshoz van Vice City matrica is, másikhoz meg nem. Elvileg mindegyik angol kiadás. Hogy van ez pontosan?
Én se szeretem ezt az össze vissza kiadást. Most szegény rajongók akik megveszik, honnan tudják, hogy melyik díszdobozos kiadáshoz jár a legtöbb dolog? Most akk vegye meg az összes kiadást komolyan, h mindene meglegyen? Azt se tudom h ez a Limited Edition tartalmazza e amit majd a későbbi változatokhoz adnak...
Az igazi fanatikusok szokták megvenni, pl. Assassins Creed-hez most lesz egy gyüjtöi kiadás, abban lesz egy enciklopédia, pár dlc, amit késöbb pénzért lehet megvenni, de a játékhoz ingyenesen adják, egy 50 oldalas artbook és ilyen finomságok... csak ugye sokkal drágább is.
Kösz amúgy gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet az edition . Hát én még nem vettem Editiont , hanem rendesen a sima részét vettem meg ,de majd a GTA 5-öt Editionban fogom megvenni mert ahhoz megfogom kapni a DLC-ket. Igen és tudom, hogy drága ,de félévkor kapni fogok ösztöndíjat és abból megszerzem a GTA 5 editiont .
Nana, nem akkora dlc-ket kapsz hozzá, mnit a Lost and Damned, hanem kisebbeket, pl pár cuccot... de gta-hoz nem biztos hogy lesz ilyen cuccos...
a IV-s Limited Edition-ja tartalmazott egy CD-t az IV zeneszámairól, Artbookot, egy ilyen kis széfszerüséget ( http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 524186.jpg)
és egy táskát.
Mellesleg ilyen speciális kiadásokat PC-re nem nagyon szeretnek kiadni R*-ék a GTA-ból. Valahogy azok kimaradnak. Nekünk mindig maximum ilyen papírtokos (díszdobozos) kiadások jutnak. Bár hozzáteszem, azok is nagyon igényesek.
Az emberi leleményesség határtalan... biztos volt már olyan pc párti, hogy megvette ps3-ra a limitált kiadást, és magát a játékot eladta, a többi cuccot meg meghagyta