Hát be kell valljam őszintén, túlságosan nem ragadott magával ez a rész. A téma sem, a kinézet sem.. A rózsaszín leginkább Bernie-re emlékeztetett:D (Mondjuk ez a legkisebb probléma, végülis a Vice City is tiszta rózsaszín volt, azzal mégse volt semmi bajom.)
Az sem tetszett hogy a 24-25 küldiből min. 10-nek volt valami köze a helikopterekhez meg az ejtőernyőzéshez. Lehetett volna változatosabb, hiába ez az egyik ujdonság része a játéknak.
Ami viszont tetszett, hogy legalább oda kell figyelni, hogy mit csinálsz.
mert igencsak megfingatja az embert némely küldetés. Mondjuk szerintem a Party's Over volt messze a legnehezebb, de volt még 1-2 olyan, amitől szívgörcsöt kaptam.
Az új járművek is nagyon jók.. Bátyám csak úgy nézett, hogy miket be nem raktak:D Yusuf autójától kb. elájult.
Örülök,hogy sikerült végigvinnem, de nem egy olyan rész volt, ami maradandó pozitiv emlékeket hagyott volna bennem
De hát mindegy.
Szerk: Szerintem nagyon rossz ötlet volt tőlük, hogy berakták a %-t a küldetésekre. (Aki nem értené miről beszélek: akkor érsz el egy küldire 100%-ot, ha: te nem sebződsz semennyit, minde ellenfelednek head shoot-ot adtál, a kocsid sem sebződik, és egy bizonyos időlimiten belül maradsz. Azt hiszem ennyi, de lehet van még egy talán..) Na most ezt mégis hogy gondolták?! Hogy lesz majd olyan, aki ezt majd megbírja csinálni? Ne szivassanak már! A Party's Over-t szerintem nem lehet megcsinálni 100%-ra, mert nincs fedezék sehol sem.. Tehát ez nagyon nagy pofátlanság volt a Rockstar-osoktól. Legalább annyit könnyítettek rajta, hogyha kiakasztod a játékot, akkor minden küldetést újrakezdhetsz a telefonodról... Tudták ezek, hogy elsőre úgyse sikerül senkinek a 100%, hanem még szenvedjünk vele.
Vagy legalább ráhajtanak 80%-ra , és akkor már van trophy-juk.