Tudok róla, én sem azt írtam, hogy csak ilyen festésű motor van a játékban, hanem azt, hogy Jhonny saját festésű motra a csúnya. Nem ugyanaz.NoxiusEnterprise írta: Jármű: Hexer (Luszie, a Hexer van fekete, arany, bordó, fekete fehér színekben is )
Oké, Én értettem félre.Luszie írta:Tudok róla, én sem azt írtam, hogy csak ilyen festésű motor van a játékban, hanem azt, hogy Jhonny saját festésű motra a csúnya. Nem ugyanaz.NoxiusEnterprise írta: Jármű: Hexer (Luszie, a Hexer van fekete, arany, bordó, fekete fehér színekben is )
Én szeretem a hexert, de versenyre szerintem nem jó. A végsebessége csak kevéssel jobb, mint a Zombiee, az Angel, vagy a Wayfarer, és igaz, hogy sokkal jobban elehet irányítani, aligha esel le róla, nehéz tönkretenni, meg minden, de a legjobb motor akkor is Brian speckó choppereLuszie írta:Szerintem igen gyors motor, én nagyon szerettem versenyezni vele, szinte mindet azzal nyertem meg. Amit nem azzal nyertem meg, az csak azért volt, mert éppen olyan motor volt nálam.. De egyébként mindig a ház előtti saját Hexer-el mentem furikázni, ami a versenyeket, és a bandázásokat illeti. (Persze, ameddig meg nem lett az Innovation). Lehet, hogy lassabban gyorsul, mint a többi motor, de jól kezelhető a hátsó széles kereke miatt, meg persze mint már mondtam sebességben sem utolsó.
Aztán mikor már megvolt az Innovation, akkor inkább azzal jártam bandázni, de akkor már rég megvolt a versenyzésből kapott 2,5%, szóval azt hagytam is, -meg mondjuk akkor már mondjuk csak a léghoki győzelem hiányzott, szóval bandázni is funból jártam el, de az összes fegyver meg is van. -mert versenyezni nem mindig szerettem, voltak különösen szar pályák, pl. Alderney-ben a tengerparti pályák, azok borzalmasak voltak szerintem.
Erről most felesleges lenne leállni vitatkozni, mivel amennyi ember, annyi vélemény. Neked az tetszik, nekem meg egy másik. Aztán kész.NoxiusEnterprise írta: Én szeretem a hexert, de versenyre szerintem nem jó. A végsebessége csak kevéssel jobb, mint a Zombiee, az Angel, vagy a Wayfarer, és igaz, hogy sokkal jobban elehet irányítani, aligha esel le róla, nehéz tönkretenni, meg minden, de a legjobb motor akkor is Brian speckó choppere
De azért a Hexer néz ki a leg chopperesebbenLuszie írta:Erről most felesleges lenne leállni vitatkozni, mivel amennyi ember, annyi vélemény. Neked az tetszik, nekem meg egy másik. Aztán kész.NoxiusEnterprise írta: Én szeretem a hexert, de versenyre szerintem nem jó. A végsebessége csak kevéssel jobb, mint a Zombiee, az Angel, vagy a Wayfarer, és igaz, hogy sokkal jobban elehet irányítani, aligha esel le róla, nehéz tönkretenni, meg minden, de a legjobb motor akkor is Brian speckó choppere
Én sose ütögettem az embereket, vagyis inkább azt mondanám, hogy a 100 alkalomból 10x maximum, mert csak hátráltató tevékenység. Ráadásul ha nem sikerült eltalálnod a célpontodat, attól még eltalálhatnak, és megüthetnek, ami megintcsak hátráltat.. Én mindig csak élre törtem, és fölényesen nyertem, de ezért nincs is meg a Trophy.bodom26 írta:Más motorral sem olyan nehéz, ha jól forgatod a baseball ütőt (mondjuk, ha faggio-val vagy kaszabolhatsz is akár, nem fogod megnyerni a versenyt ) Dehát, ha ez a kedvenced, nekem is zsír moci,de a borstörő is dobogós.Persze az a tiszta ha verseny végén nem véres az ütőd. doubleT custom csipázom