Hozzászólás
Szerző: totyak » 2011. 07. 24. 12:40
Na jó, akkor megpróbálom érthetőbben leírni.
Eredetileg volt egy totyak és egy totyak89 Social Club accom meg egy totyak és egy totyak89 Live accom. A totyak89-esek össze voltak kötve a sima totyak nevűek nem. A játékba mindig úgy léptem be, hogy totyak89 SC accal és a játékon belül pedig a totyak accal a Live-ba. Win Xp Sp3 alatt játszottam így. a mentett játékomat lemásoltam.
Most fel lett telepítve a Win 7. Összekapcsoltam a totyak accokat és most már úgy lépek be a játékba, hogy a Sc-ban is és a Live-ban is totyak vagyok. A korábban Xp-n elmentett játékomat átmásoltam a megfelelő helyekre a Win 7-ben.
Ugye, amikor feltelepítettem a játékot, egyszer kérte a kulcsot, ez rendben is van. De aztán amikor indítani akartam a totyak nevű Live profilomat, akkor megint kérte. Beírtam neki és elindult a játékom.
Ezért kérdezem, hogy ez normális-e vagy ilyenkor megint elment egy revoke lehetőség, mert esetlegesen duplán aktiválta a játékot?
A másik pedig a pénzgyűjtés dolog. Belépek a játékba, mondjuk egy ranked race-be. Ha éppen van másik játékos is, akkor nincs probléma, elindul a verseny és, ha én nyerek, akkor megadja a pénzt.
De, ha éppen nincs játékos, olyat is lehet csinálni, hogy megnyomom a Home gombot és ott a Players menü alatt meg lehet nézni, hogy kik játszanak éppen és mit. Tegyük fel Team Deathmatch-et játszanak. Ráklikkelek az illető felhasználónevére és jobb oldalt több lehetőséget is kiad. Ott, ha joinolok, vagyis rákapcsolódok az illetőre, akkor én is be tudok kapcsolódni az aktuális Team Deathmatch-be (ami már esetlegesen megy is, nem biztos, hogy kezdésre rak be). Ilyenkor hiába gyűjtök akármennyi pénzt, a játék végeztével nem számolja el. Sőt, ilyen játék után nem is mutatja, hogy mennyi pénzem van.