Először is, belelépsz a Controls menüpontba, azon belül a "Keybord/Mouse Options"be(Így).scoobydooesben10fan írta:Na tegnap játszottam vele sokat és nem volt leállás. Ez jó hír, viszont a járműves laggot ki kellene belőle ijeszteni.
Itt vannak a gépem adatai:
Windows 7 operációs rendszer
CPU Intel Core I3-540 S1156 Processzor
Asus P7H55-M LX SI 1156 alaplap
HDD 500 GB SATA
VGA GYGABYTE ATI RADEON HD4650 1GB
Még egy kérdés: Hogy lehet a billentyűbeállításokat átállítani?
Alapvetően a játék elég nagy gépet követel meg magának. Az Intelekkel annyira nem vagyok tisztában, de úgy tudom a Core Ix sorozat nem rossz. Igaz, hogy a tied csak 2 magos, de szerintem annak azért közepes beállításokkal vinnie kéne. Memóriából nem tudom mennyid van, de a 4Gb nem ért neki. A legnagyobb gond, ahogy elnézem a VGA lesz. Sajnos ez egy elég gyenge kártya, hiába 1GB a mérete, de a rajta levő memóriamodulok csak DDR2-esek. Ez a kártya nem a mai játékokra lett tervezve, inkább csak régebbiekhez jó, vagy filmnézésre.scoobydooesben10fan írta:Na tegnap játszottam vele sokat és nem volt leállás. Ez jó hír, viszont a járműves laggot ki kellene belőle ijeszteni.
HDD 500 GB SATA
Köszönöm a részletes infót. Még azt szeretném kérdezni mit értesz a közepes beállítások alatt? Mármint miket kell állítgatnom stb.totyak írta:Alapvetően a játék elég nagy gépet követel meg magának. Az Intelekkel annyira nem vagyok tisztában, de úgy tudom a Core Ix sorozat nem rossz. Igaz, hogy a tied csak 2 magos, de szerintem annak azért közepes beállításokkal vinnie kéne. Memóriából nem tudom mennyid van, de a 4Gb nem ért neki. A legnagyobb gond, ahogy elnézem a VGA lesz. Sajnos ez egy elég gyenge kártya, hiába 1GB a mérete, de a rajta levő memóriamodulok csak DDR2-esek. Ez a kártya nem a mai játékokra lett tervezve, inkább csak régebbiekhez jó, vagy filmnézésre.scoobydooesben10fan írta:Na tegnap játszottam vele sokat és nem volt leállás. Ez jó hír, viszont a járműves laggot ki kellene belőle ijeszteni.
HDD 500 GB SATA
Így látatlanba nehéz beállítást javasolni. Azt sem tudom, hogy jelenleg milyen beállításokkal játszol. Menj bele a Graphics menübe és amik ott vannak, azokat próbáld meg lejjebb állítani. A minőségi beállításokat állítsd be kezdetnek Medium-ra. Ha így szépen fut a játék, akkor lehet kísérletezni, hogy egyet-egyet feltolsz High-ra. Kicsit időigényes, de érdemes próbálgatni, hogy a legjobb beállítások legyenek, amit még bír a gép. Meg aztán a Distance és Density értékeket is lehet lejjebb húzni. Azok csak annyit befolyásolnak a játékban, hogy kevesebb dolgot kell megjelenítenie a VGA-nak. Pl: ha lejjebb veszed a Vehicle Density-t, akkor kevesebb autó fog menni az utakon. Vagy, ha a Wiew Distance-t állítod kisebbre, akkor csökken a látótávolság, kevesebb dolga lesz a videokártyának. De mondom, sokat számít az is, hogy mennyi memóriád van, azt nem írtad le. Ha abból van 4Gb, akkor igazából szerintem csak egy erősebb VGA kellene az élvezhető játékhoz. Persze tudom, hogy az nem csak úgy megy, hogy hirtelen vásárolsz egyet.scoobydooesben10fan írta:Köszönöm a részletes infót. Még azt szeretném kérdezni mit értesz a közepes beállítások alatt? Mármint miket kell állítgatnom stb.totyak írta:Alapvetően a játék elég nagy gépet követel meg magának. Az Intelekkel annyira nem vagyok tisztában, de úgy tudom a Core Ix sorozat nem rossz. Igaz, hogy a tied csak 2 magos, de szerintem annak azért közepes beállításokkal vinnie kéne. Memóriából nem tudom mennyid van, de a 4Gb nem ért neki. A legnagyobb gond, ahogy elnézem a VGA lesz. Sajnos ez egy elég gyenge kártya, hiába 1GB a mérete, de a rajta levő memóriamodulok csak DDR2-esek. Ez a kártya nem a mai játékokra lett tervezve, inkább csak régebbiekhez jó, vagy filmnézésre.scoobydooesben10fan írta:Na tegnap játszottam vele sokat és nem volt leállás. Ez jó hír, viszont a járműves laggot ki kellene belőle ijeszteni.
HDD 500 GB SATA
De szerintem nem feltétlen a processzor a gépében a gyenge pont. Inkább a VGA a gyenge láncszem. Ezért mondtam, hogy kezdjen medium-on, aztán egyenként lehet feljebb tolni, próbálkozni.Visali írta:Nem feltétlenül kell mindent levenni Mediumra. A Texture Quality-t mindenképp, a Night Shadows-t kikapcsolhatod. Ami esetleg a processzort eheti az a járműsűrűség és a látótávolság. Azt mire állítottad?