Segítség

Társalgások a sorozat negyedik fő epizódjáról.
Americanviking
McReary testvér

Re: Segítség

Hozzászólás Szerző: Americanviking » 2012. 12. 29. 08:23

Na tegnap játszottam vele sokat és nem volt leállás. Ez jó hír, viszont a járműves laggot ki kellene belőle ijeszteni.
Itt vannak a gépem adatai:
Windows 7 operációs rendszer
CPU Intel Core I3-540 S1156 Processzor
Asus P7H55-M LX SI 1156 alaplap
HDD 500 GB SATA
VGA GYGABYTE ATI RADEON HD4650 1GB
Még egy kérdés: Hogy lehet a billentyűbeállításokat átállítani?

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2012. 12. 29. 10:20

scoobydooesben10fan írta:Na tegnap játszottam vele sokat és nem volt leállás. Ez jó hír, viszont a járműves laggot ki kellene belőle ijeszteni.
HDD 500 GB SATA
Először is, belelépsz a Controls menüpontba, azon belül a "Keybord/Mouse Options"be(Így).
Ezen belül lépj a Custom Mappingba(Így).
És itt találod magad! :D

totyak
Díler

Hozzászólás Szerző: totyak » 2012. 12. 29. 11:08

scoobydooesben10fan írta:Na tegnap játszottam vele sokat és nem volt leállás. Ez jó hír, viszont a járműves laggot ki kellene belőle ijeszteni.
HDD 500 GB SATA
Alapvetően a játék elég nagy gépet követel meg magának. Az Intelekkel annyira nem vagyok tisztában, de úgy tudom a Core Ix sorozat nem rossz. Igaz, hogy a tied csak 2 magos, de szerintem annak azért közepes beállításokkal vinnie kéne. Memóriából nem tudom mennyid van, de a 4Gb nem ért neki. A legnagyobb gond, ahogy elnézem a VGA lesz. Sajnos ez egy elég gyenge kártya, hiába 1GB a mérete, de a rajta levő memóriamodulok csak DDR2-esek. Ez a kártya nem a mai játékokra lett tervezve, inkább csak régebbiekhez jó, vagy filmnézésre.

Americanviking
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Americanviking » 2012. 12. 29. 12:10

totyak írta:
HDD 500 GB SATA
Alapvetően a játék elég nagy gépet követel meg magának. Az Intelekkel annyira nem vagyok tisztában, de úgy tudom a Core Ix sorozat nem rossz. Igaz, hogy a tied csak 2 magos, de szerintem annak azért közepes beállításokkal vinnie kéne. Memóriából nem tudom mennyid van, de a 4Gb nem ért neki. A legnagyobb gond, ahogy elnézem a VGA lesz. Sajnos ez egy elég gyenge kártya, hiába 1GB a mérete, de a rajta levő memóriamodulok csak DDR2-esek. Ez a kártya nem a mai játékokra lett tervezve, inkább csak régebbiekhez jó, vagy filmnézésre.
Köszönöm a részletes infót. Még azt szeretném kérdezni mit értesz a közepes beállítások alatt? Mármint miket kell állítgatnom stb.

totyak
Díler

Hozzászólás Szerző: totyak » 2012. 12. 29. 12:25

scoobydooesben10fan írta:
totyak írta:
HDD 500 GB SATA
Köszönöm a részletes infót. Még azt szeretném kérdezni mit értesz a közepes beállítások alatt? Mármint miket kell állítgatnom stb.
Így látatlanba nehéz beállítást javasolni. Azt sem tudom, hogy jelenleg milyen beállításokkal játszol. Menj bele a Graphics menübe és amik ott vannak, azokat próbáld meg lejjebb állítani. A minőségi beállításokat állítsd be kezdetnek Medium-ra. Ha így szépen fut a játék, akkor lehet kísérletezni, hogy egyet-egyet feltolsz High-ra. Kicsit időigényes, de érdemes próbálgatni, hogy a legjobb beállítások legyenek, amit még bír a gép. Meg aztán a Distance és Density értékeket is lehet lejjebb húzni. Azok csak annyit befolyásolnak a játékban, hogy kevesebb dolgot kell megjelenítenie a VGA-nak. Pl: ha lejjebb veszed a Vehicle Density-t, akkor kevesebb autó fog menni az utakon. Vagy, ha a Wiew Distance-t állítod kisebbre, akkor csökken a látótávolság, kevesebb dolga lesz a videokártyának. De mondom, sokat számít az is, hogy mennyi memóriád van, azt nem írtad le. Ha abból van 4Gb, akkor igazából szerintem csak egy erősebb VGA kellene az élvezhető játékhoz. Persze tudom, hogy az nem csak úgy megy, hogy hirtelen vásárolsz egyet.
A játék egyébként beállít magának alapból egy beállítást, amit úgy érez, hogy megfelelő lesz, de azon érdemes módosítani szerintem. Ha gondolod, készíts egy Print Screen-t a grafikai beállításaidról, aztán megnézzük, hogy mit lehet tenni.

Bence (Visali)
Vinewoodi producer

Hozzászólás Szerző: Bence (Visali) » 2012. 12. 30. 17:52

Nem feltétlenül kell mindent levenni Mediumra. A Texture Quality-t mindenképp, a Night Shadows-t kikapcsolhatod. Ami esetleg a processzort eheti az a járműsűrűség és a látótávolság. Azt mire állítottad?

totyak
Díler

Hozzászólás Szerző: totyak » 2012. 12. 30. 19:33

Visali írta:Nem feltétlenül kell mindent levenni Mediumra. A Texture Quality-t mindenképp, a Night Shadows-t kikapcsolhatod. Ami esetleg a processzort eheti az a járműsűrűség és a látótávolság. Azt mire állítottad?
De szerintem nem feltétlen a processzor a gépében a gyenge pont. Inkább a VGA a gyenge láncszem. Ezért mondtam, hogy kezdjen medium-on, aztán egyenként lehet feljebb tolni, próbálkozni.

Szerk: Tudja fene, most néztem youtube videókat és elég szépen szaladt 4650-nel a játék gyengébb processzorokkal. Bár a beállításokat senki sem mutatta, de nem tűntek csúnyának a videók. Érdemes játszani a beállításokkal.

Americanviking
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Americanviking » 2013. 01. 08. 12:39

Lejjebb vettem a látótávolságot, meg a kocsikat, de nem használt. majd szombaton kísérletezek egy kicsit.

vivanadal001
Hírfigyelő

Hozzászólás Szerző: vivanadal001 » 2013. 01. 09. 16:15

Sziasztok!

Elértem a 60%-ot Carmen barátnőmnél, de mégsem lehet használni a különleges képességét!
Miért????Vagy ő fog engem felhívni és azután lesz elérhető???Vagy pedig mind a három barátnőnél el kell érni a 60%-ot???

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 01. 09. 16:23

Nem kell, hogy minden csaj 60% legyen. Mindenképp ő fog először hívni, aztán segít. De mintha a 60% kevés lenne, legalábbis én úgy emlékszem. Hemperegj vele még vagy kétszer, utána bisztos hívni fog!

vivanadal001
Hírfigyelő

Hozzászólás Szerző: vivanadal001 » 2013. 01. 09. 16:26

Carmennél konkrétan 100%-om van, szóval illene már neki hívnia

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 01. 09. 16:33

Szerintem akkor neked buggol. Viszont más karakternél nálam is volt olyan, hogy nem annál az értéknél ajánlotta fel a különleges "képességét" mint amit neten írtak, hanem fentebb. (pl Jacob 60% -a helyett nekem 80%+ volt.)

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 01. 09. 16:33

vivanadal001: 100%? Akkor az lehet nálad is, mint pl. néha nálam volt, hogy már rég hívnia kellett volna, de derogált neki. Meg volt olyan is, hogy legelőször segített, aztán utána már nem akaródzott neki. Ez nem tudom mi lehet. Lehet nem mindegy, hogy végződik az este. Mindig fogadd el, ha beinvitál az ágyába, abból túl nagy baj nem lehet!

totyak
Díler

Hozzászólás Szerző: totyak » 2013. 01. 18. 18:46

Ezt már azt hiszem kérdeztem egyszer-kétszer (nem szemrehányásképpen írom), de akkor nem kaptam választ, pedig fontos lenne.
Arról van szó, hogy a GTA IV Special Edition kiadását keresem megvételre (mindegy, hogy Xbox vagy PS3). Esetleg tudna valaki mondni olyan hazai, vagy külföldi boltot, ami még forgalmazza? Tudom, kicsi az esély így több, mint 5 év után, de hátha. Vagy használtan is jó lenne, ha valaki itthon adná el. Ebay-en néztem, de arany árban adják, így onnan nem szívesen vennék. Bár megnézni nem tudtam (mert nem enged régiót váltani valamiért), de szerintem még a Rockstar Warehouse-ban is olcsóbban adják. Keresgéltem neten, de nem igazán találok használtan sem eladót. Magyarországon pl. egyáltalán nem láttam még. Most vagy arról van szó, hogy senki nem akar megválni tőle, vagy annyira elenyésző mennyiség kerül kis hazánkba, hogy azért nem lehet találni.

Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.

zsolt5431
Hírfigyelő

gta 4

Hozzászólás Szerző: zsolt5431 » 2013. 01. 19. 18:28

Helló.zsolti vagyok.remélem tudtok segiteni.olyan gondom lenne a gta 4-el hogy az eröforásfigyelö pirosat mutat a jaték beálításaiban pedig egy négy magos gépen 8 giga rammal meg 1 gigás videókártyával jonak kéne legyen.Tudtok nekem segíteni hogy hogy tudom ezt kijavítani?köszönöm

Válasz küldése