apollo 12 írta:Az igaz de ott már ugyanezt megkérdeztem és még most sem válaszolt rá senki.És ha valakinek sürgősen kellene a válasz és úgy jár mint én akkor bajban lesz.Szóval ha külön fül van neki többen elolvassák így az illető gyorsabban kapja meg a választ.
Ha visszaolvasgatsz a segítség, vagy bármelyik más topikban, szerintem látod, hogy többnyire, 24 órán belül válaszolok, ha valaki segítséget kér. Nem attól függ, hová írod.
A te kérdésedre viszont nem tudom a választ, ahogy szerintem a legtöbb játékos sem ezen a fórumon, hiszen nem sok embernek van ilyen jó gépe, mint neked, fogalmunk sincs, hogyan fut rajta a játék. Különben is annyi PC konfiguráció van, mint a tenger. A Windows 8-on lehetnek kompatibilitási hibák, hiszen még nem volt meg a rendszer, amikor a GTA IV-et portolták, de szerintem azokat is meg lehet oldani, amihez javaslom a
Hibaelhárítás cikkünket, vagy nyugodtan írhatsz majd a Segítség topikba.
A legjobb ilyenkor, ha beírod Youtube-on a keresőbe, hogy GTA IV és mellé a processzorod vagy a videokártyád típusát, hátha kidob valamit. Nagyon sok gameplay van fent különböző rendszereken.