Rockstar69: jól összeszedted a dolgokat, köszi.
Én a rockstar helyében tovább vittem volna, fejlettebb formában a GTA 4-nél megismert rendőrségi "script csomagot". Így a játékban keverednének a tipikus gta hangulatelemekkel a valóságot megidéző elemek is. A San Andreas anno csak a vidékkel és a bejárható területtel nyűgözött le, különben nagyon szenvedtem attól h óvodás szintre vitték az NPC-k + rendőrök viselkedését. Ez nem gta-s volt, hanem idióta. Épp ezért eddig a legbutább GTA a gta sorozatok közül. Sajnos most egy ici-picit visszaléptünk efelé, ezzel a "percenként ledarálunk valakit mer' olyan rendőrök vagyunk" esettel. Vagy ha mindenáron be akarták ezt tenni, miért nincs különböző vége... néha lefegyverezéssel is végződhetne, s akkor elviszik a delikvenseket a járőrautóval. Elvileg nem minden "gonosz bácsi" olyan hülye h lelövesse magát.
Igen, már megfigyeltem végigjátszás videóknál h nincsenek véletlenszerűen megjelenő rendőrök. Pedig GTA4-ben nagyon élveztem h bizony másokat is el tud vinni néha a rendőrség, köszönhetően a véletlen egybeeséseknek.
Más....
Számítógépemről
Most újra elolvasva tényleg szerencsétlen volt az a bejegyzés. Azt tényleg a lelkesedés ihlette bennem, ugyanis az a gép tényleg mind a mai napig jó, és azzal szoktam gta4-ezni. Ezen örömömet akartam megosztani, h még egyáltalán kapható, semmilyen reklám szándékom nem volt. Persze, ha az adminok el akarják tüntetni, természetesen nem sipákolok.
Így sorry, de nincs bevétel, amin osztozhatnánk.