Íme:
http://www.bestbyte.hu/termekek/12252/D ... ne_PC.html
(Remélem ez nem minősül jogtalan oldal-reklámnak, vagy ilyesmi... nem annak szántam.)
Engem is nagyon idegesít. És tényleg nagyon sűrűn előfurdul. A San Andreas-ban sokkal ritkabb volt. De amúgy nagyon gagyi szerintem. Nem tud, hogy tudsz e róla, de rendőrautók egyáltalán nem mászkálnak az útakon. Néha viszont lehetblátni olyat, hogy a rendőrök vegzálnak valakit az út szélén. Meg éjszaka a gettó felett elszokott repülni egy helikopter, ami pásztázza a terepet. Ja meg ugye vannak az autópálya szélén néhol rendőrök,hol motorral, hol autóval.Zsul írta:Jogos a kérdés, de az LCPD rendőrautók és lcpd járőrök máshogy szépek, mint a gta 5 rendőrei... ráadásul Liberty City-ben nem kell azt a hülyeséget látni nem tudom hány percenként - nyugalom megzavarására alkalmas jelenet -, hogy megjelenik egy rendőrautó, amely üldöz egy másikt... s persze ha elkapja akkor szitává lövi. Én utálom h ez visszatért a gta-ba. Tudom h "San Andreas"-os, de akkor is utálom.Több normális scriptet is írhattak volna, amelyek csak néha, hangsúlyozom néha jönnének elő... mind1...
Nő taxisofőrt.Arminho írta:Mármint a női taxisofőr vagy a női autósofőr?