Ezzel sokaknak baja van, de jól csinálod, nyomkodd az A gombot ahogy csak tudod.
Viszont én is kérdeznék tőled valamit. Miért a GTA Classic-ban tetted fel a kérdést?
Ha nekem lenne egy GTA IV-gyel kapcsolatos kérdésem, akkor a fórumok listáján a Grand Theft Auto IV-re kattintanék, és ha segítséget szeretnék kérni, akkor a Segítség témát nyitnám meg, majd ott írnám meg a hozzászólásomat, nem pedig egy olyan helyen, aminek semmi köze a GTA IV-hez. Egyrészt mert tudom, hogy nagyobb az esélye annak, hogy választ kapok rá, másrészt nem teszem vele áttekinthetetlenné a fórumot. Képzeld el, hogyha mindenki bárhol feltehetné a kérdését, vagy bárhová leírhatná, ami épp az eszébe jut? Ha valaki tegyük fel a GTA San Andreas-szal kapcsolatban keres egy kérdést, vagy bármilyen érdekességet, véleményt, de GTA SA-s témák vannak az Oldal témáitól kezdve a Chinatown Wars-on keresztül a GTA2 fórumig, akkor hogyam találná meg?
Bocsi, de ezt már muszáj megkérdeznem valakitől, mert egyszerűen nem értema logikáját.