Hozzászólás
Szerző: totyak » 2018. 07. 27. 18:02
Üdv!
Ma jártam a Social CLub oldalon és észrevettem, hogy lehet regisztrálni az oldalon a dobozos, vagy digitálisan vásárolt GTA IV-et és EfLC-t. Nem tudom erről tudott-e valaki, nem emlékszem, hogy lett volna hír róla az oldalon. Gyakorlatilag, ha Steam-en, vagy dobozosan megvan, esetleg anno a warez verzióhoz vásárolt valaki GfWL kulcsot, elvileg beregelheti a SC oldalán. Azt sajnos nem tudom, hogy onnan utána milyen formában töltődik majd le.
Sajnos nem elég, ha csak megadom a termékkulcsot, regisztrációnál kér egy ún. Request Code-t, amit meg csak akkor látok, ha telepítem a játékot (elvileg). Nem nagyon értem egyébként miért nem elég a termékkulcs. Ha van egy lopott kulcsod, elvileg azzal is engedi telepíteni a játékot és ahhoz is generál Request Code-t, na mindegy.
Fogtam a Steam-es példányom és feltelepítettem. Telepítés után play, végigfutott egy ellenőrzés és aztán beadott egy kis ablakot, hogy kreáljak xbox fiókot, mert a korábbiakkal nem biztos, hogy működik a játék. Figyelmen kívül hagytam, nyomom a play-t, de semmi nem történik. Nyilván értelmetlen új fiókot kreálnom, akkor sem reagálna a play-re. Szerintem Date Check nem volt, termékkulcsot nem kérte a játék, szóval meg vagyok lőve.
Az a fura, hogy olvasom a korábbi kommenteket és pont én írom, hogy gond nélkül telepítettem a Steam-est, most meg nem sikerül. Igaz, akkor egy másik, erősebb gépre tettem fel a játékot, de most oda nem akarom, mert legutóbb meg összegabalyodott a GTA V-tel és akkor meg az nem indult el.
Ötlet, hogy mit lehetne kipróbálni?