Hogy ne offoljak - egyébként nem kizárt, hogy van.

Dani, neked: "Facebook oldalakra tedd fel névtelenül, itt már senki nem fog érdemben válaszolni rá, mert rajtad kívül kb. már csak én járok fel néha erre az oldalra" --- járunk mi ide sokan, csak nem reagálunk. Egyrészt, nincs rá időnk -mivel mindannyian dolgozunk abból a korosztályból, akik 10 évvel ezelőtt napi szinten ide jártak- másfelöl, elég ha te teleoffolod a fórumot, nem kell még nekünk is ezt tennünk.
Az hogy ide járunk, am nem kell, hogy azt jelentse, hogy állandóan "ott hagyjuk a nyomunkat" -és ezt neked is ajánlom. Egyszerűen a Rockstar háza táján évek óta semmi érdemleges nincs, mégis napi szinten írsz kommenteket. Jó neked, csak nyilván ezek a kommentek nem szólnak szinte semmiről sem, repetitívek. Amire 2018-ben Feri, vagy 2019-ben én, vagy 2016-ben totyak reagált, arra nem látom értelmét megint válaszolni. De lásd be, nem tudsz olyat írni, amit már ne olvastunk volna az elmúlt években -hiszen velünk beszélgetsz erről a játékról már több mint 10 éve, és mi sem tudunk most perpill ezekről újat mondani -vagy legalábbis semmi olyat, amiért napi szinten fórumra lenne érdemes járni. Ami nem baj, csak én nem látom így ebben a formában az eszeveszett fórumozásnak, hozzászólás írásnak az értelmét. Ha jönnek új infók, lesz miről beszélni érdemben. Tudod, hogy fogunk róla beszélni, hiszen mindig ezt tettük eddig is.

A "fórum kihalt" dologgal olyan szempontból egyetértek, hogy a mai fiataloknak valóban nem ez a magától értetődő platform gondolataik kifejezésére, de én biztos vagyok abban, hogy egy új rész érkezésével a fórum újra aktív lesz. Egyébként maga a fórumozás nem tűnt el, nem halt ki, ez is mutatja azt, hogy szükség meg igény van rá. Valószínűleg nem lesz itt annyi ember mint 2013-ban, mert ez a világ egyszerűen más, de lehet majd azt anticipálni, hogy nem magaddal beszélgetsz majd.
Szóval fő az optimizmus.