Még én sem, de majd kinyitom a fülemet, hátha igaz a dolog.Kiscserko írta:Jól hallottam, hogy van benne a GTA III-ban hallható "petsovernight.com" átdolgozva? Valami "girlsovernight.com" Csak gondoltam megosztom ezt a rádióban hallható kis érdekességet. Még nem hallottam.
Nem GTAV-öt akartál írni?Rockstar69 írta:Most lesz meg 3 éve a GTA IV, de már meg is untam. Remélem a GTA IV nem csak pár ezer óra játék időt nyújt! Mert meg se veszem!
Főleg egy Open World játéknál!Rockstar69 írta:De de GTA V az! Hát igen. Vitszből írtam amit írtam- Pár ezer óra jónak szá,ít egy játéknál. Főleg egy mai játéknál!
Én is meguntam már régen, pedig még annyit sem játszottam vele mint te, bár az 1k órát én is elérem szerintem. Ki tudja.. Én többször vittem végig, olyan 5x, de multin nem nagyon toltam. Nekem tetszett a story meg minden, de azért mégis kevés küldi volt benne -számomra- meg azért nem nagyon lehetett már story után túl sok dolgot csinálni. (viszonyítok itt az SA-hoz pl.) Úgyhogy hamarabb meg lehetett unni. Nekem szerintem ez volt az oka. Kijátszottam 100%-ra, és utána már ennyi volt a játék. Bár unalomból ha tehetem, azért játszok még rajta, de hamar megunom. Kíváncsian várom az V-t, azért az etéren tuti tarolni fog. Abban amiben nem tündökölt a IV, majd az V fog.Rockstar69 írta:Most lesz meg 3 éve a GTA IV, de már meg is untam. Remélem a GTA IV nem csak pár ezer óra játék időt nyújt! Mert meg se veszem!