Érdekes. Én mostanában azon gondolkodom, hogy kezdjem-e újra a GTA IV-et. Nagyon megjött hozzá a kedvem, mert a napokban ugyebár elkezdtem csinálni a multiplayert a platina miatt. Tegnap például megcsináltam az egyik 100%-os mentésemben olyan dolgokat, amiket régebben kihagytam. Például bementem egy sztriptízbárba, és az összes privát táncot végignéztem, amit egy táncos fel tud kínálni. Meglepő, de nagyon tetszett nekem a GTA IV-es sztriptízbár. A GTA V-ös sztriptízbár után mindenképpen vérfrissítő, főleg az új zenék miatt, amiket játszanak tánc közben. Annyiban viszont nem jó a sztriptízbár, hogy nem lehet hazavinni a táncosokat, mint mondjuk a GTA V-ben. Ez azért szomorú.

Emellett észrevettem, hogy a GTA IV-ben lehet használni sikló felvonót (cable car) az egyik hídnál. Úgy látszik, még most is tud újat mutatni ez a játék.

Aztán elmentem az összes barátommal és barátnőmmel szórakozni, és meglepődve tapasztaltam, hogy a barátok nem mondanak semmiféle dialógust, miközben elviszem őket inni, enni vagy játszani. Ez azért van, mert régen annyiszor barátkoztam velük, hogy az összes dialógust elmondták már. Ezzel szemben a barátnők beszéltek Nikóhoz, úgyhogy náluk még nem volt meg az összes dialógus. Majd igyekszem megcsinálni a barátnőknél is.

Jelenleg a GTA IV-ben most az autóimat fényképezem le, hasonlóan, mint a GTA V-ben. Itt annyi a baj, hogy a GTA IV-ben nem lehet elmenteni a képeket, ezért a valóságbeli telefonommal fényképezem le őket, és terveim szerint majd fel is töltöm ide az autós képeimet.

Ha majd végeztem ezzel a fotózgatással, meg a barátnőzésekkel, akkor lehet, hogy újrakezdem még egyszer és utoljára a GTA IV-et. Még egyszer végigviszem 100%-osan, hogy pont annyi végigjátszott 100%-os mentésem legyen, mint amennyi a GTA V-ben is volt. A GTA V-ben háromszor értem el a 100%-ot, a GTA IV-ben pedig csak kétszer, ezért akarok még egy mentést, amiben szintén elérem a 100%-ot. Ezzel lényegében azt akarom eljátszani, hogy minden GTA IV-es mentésemnek van párhuzamosan GTA V-ös mentése is, és a jövőben majd GTA VI-os mentések is lesznek, mert a GTA VI-ot is majd háromszor fogom 100%-osan végigjátszani.
Mellesleg mostanában azon kezdtem el gondolkodni, hogy szeretnék egy felújított Liberty Cityt a GTA Online-ban. Nagyon jó lenne, ha a Rockstar beletenné Liberty Cityt a GTA Online-ba. Ha ez megtörténik, azonnal megveszem PS4-re a GTA V-öt.
Ui: Szerintetek kezdjem el még egyszer PS3-on a GTA IV-et, vagy várják 2018-ig, hogy legyen a játékból egy felújított verzió PS4-re? Ti mit gondoltok erről?