TheGTAKING írta:Engem főleg a galambok és a "goble goble" nevű trófea megszerzése kergetett az őrületbe...
Bár tényleg soknak tűnik az a 200 galamb, bizonyos tekintetbe véve az is.. Valahogy nekem az 50 ugrató sokkal nagyobb kihívást jelentett. A galamboknál csak meg volt adva hogy hova menj, lelőtted, és rosszabbik esetben menekülnöd kellett. Az uratóknál meg -bár én nem fektettem arra hangsúlyt,hogy a lehető leggyorsabb járművet kössem el- általában taxival mentem neki, vagy motorral,amikkel akkorákat estem, hogy volt olyan ugrató, ahol minimum 5x meghaltam emiatt.
Hiába van gyors autód, azoknak nagy többsége csúszkál, szóval hiába ugratsz ki vele a Tejútrendszerből, ha nem képes úgy landolni, hogy 4 kerékre érkezzen.
Nagyon utáltam..
Így, hogy megtudtam, hogy buggol a 100%-al járó "jutalom", el vagyok szomorodva, mert a trophy-n kivül (PS3) más motiválót igazából nem is adtak...
Na jó, persze a trófeák, amik olyan dolgokért jártak, amik alapból %-ot adtak, de hát ez is olyan dolog, hogy valakit érdekel a trófea, valakit meg nem. Maga a szám szép, de értelme sok nem volt..
Bowlingozni szerintem PS3-n különösen nehéz, azaz inkább ugy mondom, hogy konzolon, mert gondolom Xboxon is hasonlóan a joystick-al kell lökni, amivel olykor képtelen vagyok erős+ egyenes lökést leadni.
nem baj, nem kell minden trófea..
ez különösebben meg sem éri nekem.