Rockstar69 írta: ↑2019. 05. 06. 21:21
Azért nem ártana neki egy remaster, mert mai szemmel nézve már nem olyan szép. Legalább, ha egy PC-s szintre felhúznák már az is sokat dobna rajta.
Ja, egyetértek. Emlékszem, anno mielőtt eladtam volna az Xboxomat meg mielőtt az teljesen tönkrement volna, 2016 nyár eleje-közepe felé újra elővettem kicsit a GTAIV-t és akkor láttam csak igazán, hogy mennyire "csúnya" már. A látótávolság borzalmas, sok dolog ami amúgy nem is volt olyan messze, pocsékul el volt mosódva, és összességében valóban nem volt már olyan szép. Persze ez a korral együtt jár sajnos. A remaster verzió elég jó lenne, más kérdés azonban, hogy nem biztos, hogy lesz. Én legmélyen még mindig reménykedem abban, hogy a Sony a PS5 sokat emlegetett visszafelé kompatibilitásával valami igazán nagyot akar és fog húzni, amely azt is jelenti, hogy a PS4-es játékok mellett a PS3-mas nagyobb klasszikusokkal is kompatibilis lesz a masina. Erre személy szerint azért látok némi esélyt, mivel mind a PS3, mind a PS4 blueray lemezekre lett specializálva/blueray olvasóval lett szerelve, és minden PS3/PS4 játék blueray lemezre lett írva, az azonos adathordozót figyelembe véve tehát talán nem lenne lehetetlen megoldani ezt a dolgot. Persze még a PS5-öt be sem jelentették, szóval nagyon korai ezen diskurálni. Szerintem a Rockstar sajnos lusta lesz ebből remaster-t készíteni, bár ha nagyon kelleni fog nekik a pénz (amire azért a már lassan 6 éve elsöprően sikeres GTA Online-t nézve nincs sok esély), akkor talán ráveszik magukat, hogy készítsenek egy remaster-t a GTAIV-ből. De ki tudja, mi lesz, egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy annak, aki nosztalgiázásra vágyik a GTAIV-gyel, az a legkézenfekvőbb megoldás, hogy vesz egy régi X360-at vagy PS3-mat, melyek ára most már biztosan elég alacsony.