Az ExChloteic az annyira nem tetszik,bár az sem rossz ötlet.Mindenesetre az a Gangstyle az nagyon kéne!

Amiket leírtál ruhákat, benne vannak a játékban (bizonyos részük) , csak nem olyan bő választékban. Pl. kiegészítőket lehet venni a Russian shop-ba (az a kemény 2 kliegészítő egy orosz sapka, meg egy szemüveg volt) Szerintem öltönyhöz nem áll jól a sál, de hát ízlések és pofonok, de tény és való, hogy én is nagyobb választékra számítottam. Az ilyen kendőket meg ilyeneket nem szerettem sosem, ilyen reklámruhákat sem, de kinek mi. Az is a ruhakészlet része. Mondjuk ezt a kednős dolgot megértem hogy kihagyták.. egy orosz tömeggyilkoshoz, illetve embercsempészhez nem igazán illik ez a kendős stílus. SA-ba passzolt, de ide nem. Viszont ha már mindenfelöl a maffia van, akkor egy tucat elegáns ruhát tényleg berakhattak volna, erre abból is kevés van, pedig azokat nagyon szeretem. Nem is lehet nagyon személyre szabni a karaktert, mert mindenből van olyan, amiből mást szeretnél.. de olyan meg nincs a játékban.NoxiusEnterprise írta:Egyébként én a GTA epizódokban mindig sokat öltözködtem, nem tudom, hogy ki hogy van vele. Egy idő után meg is vásároltam mindenhol, ahol lehetett az összes ruhát, hát volt pénz SA -ban, és IV -ben is bőven
De igazából a IV -ben nem voltam megelégedve sem a boltok kínálatával, sem pedig a számukkal/elhelyezkedésükkel.
Ugye van Brokerben egy Russian, van két Perseus és egy Modo Algonquinban.
Én, ha boltokat terveznék legalább két boltot hoznék még be:
1.) Gangstlye: Egy bolt, ahol bandaruhákat, fejkendőket, napszemüvegeket, és a különböző cégek (Sprunk, E-Cola, Cluckin' Bell, Burger Shot, Tw@) ruháit lehetne felvenni, néhány plusz bőrdzsekivel és bakanccsal (Olyan, mint Dwayne -é, csak más színekben is).
2.) ExClotheic: Egy a Modonál elegánsabb ruhákat árusító bolt, ahol a kínálat garbókból, garbós öltönyökből (Mint Phil, Pegorino, Vlad ruhái), nyakkendős ingekből, kellemesebb pulóverekből, svájci sapkából, és kalapból áll. Ezekhez nem annyira elegáns cipők járnának, mint amilyenek a Perseusban vannak.
Lehet, hogy hülyeség, de én ilyennek örültem volna. Meg a boltok elrendezésének (plusz az a kettő, amit írtam):
Broker/Dukes: Russian (1)
Bohan: Gangstyle (1)
Algonquin: Perseus (2)
Alderny: Modo (1), ExClotheic (1)
Na, véleményeket várok
Sálat asszem nem írtam, de az öltöny-sál tényleg nem illik összeLuszie írta:Amiket leírtál ruhákat, benne vannak a játékban (bizonyos részük) , csak nem olyan bő választékban. Pl. kiegészítőket lehet venni a Russian shop-ba (az a kemény 2 kliegészítő egy orosz sapka, meg egy szemüveg volt) Szerintem öltönyhöz nem áll jól a sál, de hát ízlések és pofonok, de tény és való, hogy én is nagyobb választékra számítottam. Az ilyen kendőket meg ilyeneket nem szerettem sosem, ilyen reklámruhákat sem, de kinek mi. Az is a ruhakészlet része. Mondjuk ezt a kednős dolgot megértem hogy kihagyták.. egy orosz tömeggyilkoshoz, illetve embercsempészhez nem igazán illik ez a kendős stílus. SA-ba passzolt, de ide nem. Viszont ha már mindenfelöl a maffia van, akkor egy tucat elegáns ruhát tényleg berakhattak volna, erre abból is kevés van, pedig azokat nagyon szeretem. Nem is lehet nagyon személyre szabni a karaktert, mert mindenből van olyan, amiből mást szeretnél.. de olyan meg nincs a játékban.
Most van Niko-n egy barna kötött pulóver, munkabakanccsal, és terepnadrággal. Sajnos nem találtam hozzá illő felsőt, amilyen akartam, ezért lett ilyen. Ebből is látszódik, hogy mennyire kevés ruha van a játékban, sajnos...
NoxiusEnterprise írta: Nem csak olyan maffiák vannak, amelyek "komolyak". Szóval egy dominikai banda simán viselhetne olyat. HA például megnézel egy képet terroristákról, akkor ami szembetűnik, hogy vagy ilyen kikötői skót sapka, vagy fejkendő van rajtuk, ás AK a kezükben.
Ahogy mondod:bodom26 írta:Oké én vágom, hogy orosz, csak arra nem emlékeztem, hogy a filmben milyen származású volt
Egyépként, direkt írtam Mashkovot - Niko-t helyettesíve mert hát Niko és Mashkov ugye ikertestvérek XD le se tagadhatnák, hogy ők apja és fia XD persze ezt gondolom te is tudod, csak engem hülyítesz meg zavarsz össze XD
Amúgy, de jó, hogy nem csak én vagyok agyilag beteg XD XD
GTA=GODLIKE!!! szerintem is