kistiesto írta: Sziasztok,köszönöm mindenkinek aki megosztotta velem a tapasztalatait,degítséget nyújtott a GTaIv Gay Tony/Rocco küldetés/party's over feladatban,asszem a 25.,majdnem az utolsó küldetés...,de sajnos ugyanott vagyok,amint bejönnek a klubba,én megvédem a buznyák Tony-t,de próbáltam minden féle képpen,az a lényeg ha a lépcsön elbújok,lelövöm a kettőt aki felakar jönni,marad lent 3,ha abból 1-et megölök,tony-is meghal..tehát most azt a 2-őt aki feljön a lépcsön neki kell kinyírni??mert amint megölök a 3tag közül 1-et,Tony Szivem megkrepál:(
---lécci irjatok aki már megcsinálta-Köszönöm!
Üdv!
Eleinte nekem is sok borsot tőrt az orrom alá, kissé elment tőle a kedvem, így inkább kiakasztottam még egyszer a Lost and Damned-t:D (Ellentében a gay Tony-val, ez nem csak irtó rövid, de könnyű is.)
Aztán nagy bátorságot vettem magamon -ugyanis engem meg szimplán lelöttek
nem nagyon van ott fedezék, az a legnagyobb problem szerintem, vagy hogy gyorsan jönnek az oroszok- és megcsináltam. Összesítve 3. vagy 4. próbálkozásra sikerült. Tudtam mit kell tennem, csak életem valahogy sokszor nem volt elég. Nyilván full élettel, és golyóálló mellénnyel kell menni, különben nem csak Tony murdel meg, hanem te is !:D Nos, azt csináltam, hogy elővettem gépfegyert, és próbáltam minél több head shoot-t adni. Egyébként nem nehéz. Legfelülre célzol az emberkén aztán meg is van
és akkor viszonlag gyorsan irtottam ki az embereket, hogy minél kevesebbet sebezzenek belém, mert ugye fedezék nuku. Aztán végülis egyszercsak elfogytak ez emberkék, életem alig maradt. úgy képzeld el, hogy az életemnek kb 2 tized része maradt meg:D Gyorsan kerestem egy medicine-t, biztos kell lennie valahol, gyorsan találtam is, hiszen ott még nincs vége a küldetésnek. Tony-val még a bejárathoz kell menni, és ott még jönnek páran, de az már nem vészes, mert van fedezék. Csak meg kell oldani, hogy az ajtó nyitva legyen. Megölöd őket.. Én itt is a fal mögé bújós, head shoot-olós módszert szoktam alkalmazni, mivel gyors és könnyű. Meghaltak, ezután Tony bepukkad, és mondja, hogy elköltözik..., de nyilván nem fog elmenni, csak bepöccen, amiért a legjobb barátja ki akarta nyírni.
Röviden: Próbálj minél több head shootot adni az emberkéknek, és ne engedd, hogy a lépcsőre feljöjjön egy is, mert akkor véged! A többire nem tudsz majd figyelni, és akkor csak felszaporodnak majd.. Az meg már egy sakk matt helyzet a részükről:D
Ha nem válna be, akkor sajnálom. Én így csináltam meg.
Ja igen, és az én kérdésem:
Valaki döntötte már meg azt a túlbonyolított tetris rekordját? Mert kellene 100%-hoz, de nem nagyon tudok elérni 10950 pontot, csak felidegesít. Ilyen 5-6 ezreket el tudok érni, de aztán ugye egyre nehezedik, és elrontom..
-ezért tippeket, ötleteket várnék, hogy akinek sikerült, az hogy csinálta, és mikorra sikerült neki. Hátha segítségemre lenne.
Köszi a segítséget!
PS: PS3-n tolom, ha számít valamit.