Szia!
Nem igazán ástam bele magam ebbe az androidos GTA témába (csak a San Andreas van meg, az is csak torrenttel és alig több, mint egy hete), de ahogy én láttam Google Play-en, a Liberty City Stories-t csak a Sony telefonjai viszik, más típusú vagy más gyártótól származóra alapból nem engedélyezett a letöltés, mert nem is engedi, hanem azt írja ki a Google Play, hogy "Az alkalmazás nem kompatibilis az eszköz jelen verziójával", vagy valami ilyesmit, tehát még csak meg sem lehet próbálni a letöltést. Szóval abban az esetben, ha nem Sony telefonod van (ahogy egyébként nekem sem, hanem Huawei-m van), valószínűleg az a baj, hogy ez a játék csak és kizárólag a Sony masináin fut, ahogy annak idején is csak PSP-re és PS2-re, tehát szintén Sony eszközökre jelent csak meg a játék. Ha esetleg mégis Sony telefonod van, akkor nem igazán tudom mi lehet a baj, max azt tudom elképzelni, hogy valami régi és alsó kategóriás telefonod lehet, ami egyszerűen túl régi, hardverileg meg túl gyenge ahhoz, hogy fusson rajta a játék. De ha nem Sony-d van, akkor sajnos elfelejtheted a játékot, mert az évek során nem veszítette el a Sony exkluzivitását.