Rockstar69 írta: ↑2018. 08. 13. 21:39
Valószínűleg nehéz.
Nekem a GTA-k elég nehézkesek telefonon.
Nekem is. Én ugyan nem az 5 hüvelykes telefonomon játszom, hanem egy 8 inches tableten, amin azért jobb a helyzet, hála a nagyobb képernyőnek, de még így is van, hogy küszködök. Jelenleg a SA és a VC van fent. Bár már legalább egy hónapja egyikben sem volt alkalmam továbbjutni, de az érintőképernyős irányítás rengeteg küldetésben megnehezíti a játék irányítását a konzolos meg PC-s változatokéhoz képest. A SA-nál annál a küldetésnél szenvedek jelenleg, ahol OG Loc számára kell ellopni Mad Dogg stúdiójából a kottákat/dalszövegeket. Mobilon rémes a lopakodás, szinte mindig lebukok. Vice City-ben ennél azért tovább jutottam, bár a rettegett távirányítós helikopteres küldetést 2-3 próba után hagytam és a többi küldetést csinálgattam helyette. Azok egész élvezhetőek, és ha tényleg gyakorolsz, akkor simán beleszokhat az ember, de a fentebb említett amúgy is nehéz küldetésről fogalmam sincs, hogyan csinálom majd meg a tableten. Bár azért a többi küldetésnél is el lehet akadni. Ettől függetlenül még mindig örülök annak, hogy kiadták androidra meg IOs-re is ezeket a játékokat, mert bár az irányítás tényleg sokszor okozhat bosszúságot és kemény perceket, de azért még így is nagyszerű élmény újra elővenni ezeket a klasszikusokat.
Az irányításból kifakadó bosszankodásokat meg igazából ki lehet úgy védeni, hogy kontrollerrel játszol, de gyakorlás után az érintőképernyős irányítási felületet is meg lehet szokni azért.