Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2022. 06. 11. 15:57
Nem lett olyan vészesen rossz ez a Definitive edition a SA-hoz, viszont a végét, történetesen a káosz/rage módban teljesítendő bandaháborúkat kegyetlenül nehézzé csinálták. Konkrétan hónapok óta képtelen vagyok tovább jutni azon a részen, annyira agresszívek az ellenséges bandatagok, ráadásul elfelejtettem az automata mentést kikapcsolni, így az addig megszerzett pénzem nagyrésze is odalett. Ez azért eléggé irritáló, pedig úgy általánosságban ténylegesen sokkal könnyebb és a bugokat leszámítva - mik közül én szerencsére nem sokkal találkoztam - sokkal játszhatóbb, mint az eredeti rész. Mondjuk a checkpoint rendszer a hosszabb, összetettebb küldetések alatt nálam nem működött, kvázi hiába haltam meg pl. a kaszinórablós küldetés felénél, mindig szinte teljesen elölről kellett kezdenem, szóval ez azért eléggé idegesítő, bár lehet ez is csak valami bug és csak nálam nem működött. Ezen kívül viszont nem lett olyan rossz ez a kiadás, persze ahhoz továbbra is tartom magam, hogy erősen túl van árazva ez a pakk ahhoz képest, amit ténylegesen nyújtani képes.