Elsőre fölraktam 200000-t és rögtön nyertem. Tökjó volt, hogy 1000000-ból 2600000 lett.
  Elsőre fölraktam 200000-t és rögtön nyertem. Tökjó volt, hogy 1000000-ból 2600000 lett.  

Mondjuk sokszor el kellett kezdenem, hogy az alap pénzemet elsőre meg tudjam fialtatni a lovin.
 Mondjuk sokszor el kellett kezdenem, hogy az alap pénzemet elsőre meg tudjam fialtatni a lovin. 

, de mikor már vagy 4-en jönnek egyszerre, akkor már nem olyan jó módszer. Valaki tudna segíteni?
 , de mikor már vagy 4-en jönnek egyszerre, akkor már nem olyan jó módszer. Valaki tudna segíteni? Próbáld ki, hátha bejön!
 Próbáld ki, hátha bejön!  
Ne a nyilakat kövesd, a zenét figyeld, és ritmusra nyomd le a megfelelőt.DereX írta:...
Már többször kivittem a játékot 100%-ra és most újra elkezdtem nemrégiben. Megakadtam a játék elején annál a küldetésnél ahol a Savanna kocsival mutatványokat kell csinálni a NUM-padon (ezután ismerjük meg Cesar Vialpando-t) Nagy nehezen sikerült, de jött a következő hasonló küldi, amit OG Loc ad, amikor táncolni kell és ugyanúgy nyomkodni az iránygombokat, csak nem a NUM-padon. Az lenne a problémám, hogy valamiért alul az a sáv, ami mutatja milyen lépéseket kell végrehajtani az akadozik, laggol és sose sikerül elérnem még a minimális pontot sem...
Szerintem épp ez a baj, hogy nem eredeti a játékod. Gondolom crackelt.DereX írta:...Azt elfelejtettem mondani, hogy nem eredeti a játékEgy haveromtól kaptam még 2006-ban, ő írta ki nekem DVD-re, nem tudom, hogy ő neki eredeti volt-e vagy sem, már nem tartom a kapcsolatot vele...

Ennyi év után csodás újra tolni. Eredetileg is nehéz volt az auto aim? Mindig azt jelöli ki, akit ő akar, és utána, ha mozgatom, akkor kilép az autoaim-ből, nem vált, mint a IV-ben. Ez eléggé nehezít. Ez ilyen volt, vagy ahogy fejlődök, úgy jobb lesz, vagy esetleg ez a port hibája?
 Ennyi év után csodás újra tolni. Eredetileg is nehéz volt az auto aim? Mindig azt jelöli ki, akit ő akar, és utána, ha mozgatom, akkor kilép az autoaim-ből, nem vált, mint a IV-ben. Ez eléggé nehezít. Ez ilyen volt, vagy ahogy fejlődök, úgy jobb lesz, vagy esetleg ez a port hibája?

80868 $-m lett, így pont meg bírtam venni a repteret
 80868 $-m lett, így pont meg bírtam venni a repteret  Mázli.. De felhúzott egyébként, mert rohadt nehéz nyerni.  Legalábbis nekem.
 Mázli.. De felhúzott egyébként, mert rohadt nehéz nyerni.  Legalábbis nekem.   Nálam látszik:
 Nálam látszik:

Persze nem egy körben, szépen lassan...
 Persze nem egy körben, szépen lassan... 
 Jön majd ott több lé is! Nekem volt, hogy annyi volt, hogy már adtam a Ballas-os barátaimnak is belőle!
 Jön majd ott több lé is! Nekem volt, hogy annyi volt, hogy már adtam a Ballas-os barátaimnak is belőle!